מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- דם בצואה אצל תינוקת בת 5 חודשיםמירב21/12/2011
שלום רב
ביתי בת 5 חודשים וכמה ימים.
לפני חודש שמתי לב למעט דם בצואה שלה.דבר שחזר על עצמו לאחר יומיים.הפעם מעט יותר דם.הדם היה טרי. הלכנו לרופא הילדים אשר אמר כי אולי זה קשור לטעימות שהתחלנו לתת לה ולהפסיק כרגע עם הטעימות.
הפסקנו לבקשתו ולפני שבוע שוב היה מעט דם בצואה.(מדיי פעם הייתי רואה סיבי דם קטנטנים כאלה אך שמתי לב רק כי חיפשתי אותם..אם לא הייתי מחפשת לא הייתי שמה לב אליהם) התינוקת יונקת כל הזמן ומדיי פעם מקבלת בקבוק מטרנה.וכך היה מאז שנולדה.
הרופא הפנה אותנו לגסטרולוג.
תרבית ובדיקות צואה יצאו תקינות.
אינני בטוחה, אך אני חושבת שהצואה מאד רכה יחסית..ומעט רירית. היא נראית דיי שלשולית כזו.היא עושה קקי כמעט כל ארוחה. וכך היה תמיד
התינוקת עולה יפה במשקל ולא נראית חולה. היא מאד שמחה וועירנית.
נקבע תור ללכת לגסטרולוג אך בינתיים אני מעט דואגת..
מה דעתך?
(יש לציין אולי - למרות שאיני חושבת שיש קשר - כי נמצא כי יש לביתי ASD (פתח בין העליות בלב אשר לא נסגר לאחר הלידה וייתכן שנצטרך לסגור אותו עוד מספר שנים.כרגע לא משפיע עליה כלל.אך כנראה עקב כך אני מודאגת יותר מכל דבר שקורה לה..)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה אצל תינוקת בת 5 חודשים - תגובה
ד''ר בתיה וייס22/12/2011הסיבה השכיחה היא אלרגיה לחלבון חלב פרה (במטרנה). ברמה שאת מתארת אין צורך בטיפול. לרב חולף עד גיל שנה. ניתן גם להחליף את המטרנה בפורמוךלה מפורקת כגון נוטרמיגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
מירב22/12/2011תודה רבה
זה מעט מרגיע..
השאלה שלי היא כזו - אני אמורה לחזור לעבודה עוד שבוע וזה אומר שהתינוקת שלי אמורה להתחיל לצרוך כ-2 בקבוקי מטרנה ליום וכל השאר יהיה הנקה..שני בקבוקי מטרנה ליום זה הרבה יותר ממה שצרכה עד היום. הייתכן שזה יחמיר בגלל שהיא תצרוך יותר?
האם עליי לעבור לפורמולות אחרות כבר עכשיו או לחכות ולראות אם יש החמרה ברגע שהיא צורכת באופן קבוע מטרנה?
האם הפורמולות האחרות בעלות חסרונות כלשהן לעומת המטרנה?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתשובה
מירב28/12/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי??זה כבר דיי דחוף
מירב01/01/2012התור שקבעתי לגסטרו הוא רק עוד שבוע ואני צריכה סיוח בינתיים.לא משנה לי איזה רופא יענה לי העיקר שיענו.תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)