מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תינוקת בת ארבעה וחצי חודשיםאמא שלה09/01/2012
שלום רב,
בתי הקטנה בת ארבעה וחצי חודשים, משקל וגובה תקינים ועקביים (אחוזון 50-75%). תקופת הגזים התחילה מאוד מוקדם ונגמרה בגיל חודשיים וחצי..
רגישה עורית לחלב ואוכלת נוטרימגן פעם ביממה, השאר - הנקה.
לפני כשבועיים התחלתי עם הברזל, מה שהוביל לכאבי בטן ויציאות מרובות. עברתי לברזל עדין יותר ואותם תסמינים נרשמו. הפסקתי, וכעת כשבוע לאחר שלא נוטלת כלום עדיין יש לה יציאות כמעט כל שעתיים-שלוש שגם מעירות אותה משנת היום ולעתים רחוקות גם בלילה (ישנה כל הלילה וכמעט תמיד בשבועיים האחרונים מתעוררת עם חיתול מלא). לפני מתן הברזל היתה עושה יציאות פעם ביומיים שלושה בערך וגם כאבה הבטן כיום לפני שהגיע "יום הקקי"..
אני יודעת שברזל מאוד חשוב אבל ממש קשה לי לראות אותה סובלת כך...
האם כדאי להרגיל את גופה לברזל בהדרגתיות? האם זה קשור למשהו שאני אוכלת?... האם בכלל יש קשר?..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת ארבעה וחצי חודשים - תגובה
פרופ` יורם בוינובר10/01/2012תוספת הברזל לא הכרחית. במידה ואת רוצה לתת ברזל נסי פרו 15.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)