רפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    נינה
    17/02/2008

שלום שוב ד"ר, תודה על תשובתך המהירה. יש לי שאלת המשך...בתשובתך הזכרת את נושא הפרעות הנשימה בהקשר של רפלוקס, רציתי לדעת כיצד מזהים זאת. לקחתי את בני בן החודשיים לאף אוזן גרון והוא אמר שהכל נראה רגיל. מה שמפריע לי זה כשעולה לבני החומצה זה כאילו מציף לו את דרכי הנשימה ואני שומעת מעין נחירות ומלבד זאת, היו שני מקרים לפני חודש וחצי שבעת הרמה הוא הפסיק לנשום לכמה שניות ונהייה אדום. אני לא יודעת אם זה אוכל או חומצה שעלו או גרעפס שנתקע כי זה פשוט עב אחרי כמה שניות כשטפחנו על הגב מבלי שמשהו יצא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה

נינה
    18/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

פרופ` יורם בוינובר
    18/02/2008

איני רואה הסיבה לפניה לאאג. האם זה היה ביוזמתכם או הפנית רופא מטפל. ההתאדמות יכולה להיות במסגרת מאמץ מסוים בבליעה או אחר. גם ניסיון לפלוט אויר כמו שציינתם בגיהוק יכוללעשות זאת. הוא מטופל תרופתית וזקוק להשגחת רופא מטפל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו