יכול להיות שאני אשמע ילדה בת שנה ..

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שאני אשמע ילדה בת שנה ..
    יעל
    30/05/2012

אז ככה, שמי יעל ואני בת 13, כבר שנים שמסיבה לא ידועה אני מחזיקה את הקקי, אני משלבת רגליים ומכווצת את שרירי הישבן מה שגורם לקקי להישאר בפנים עם מאמץ כמובן, זה כמובן לא בריא, לא טוב, ובעיקר לא נעים (ליד חברות וכאלה, קשה מאוד להסתיר), תמיד כשאני יושבת בשירותים אני לא מצליחה להוציא, אני לא יודעת מה יש לי, יכול להיות שזה בגלל שזה כואב לי ואחרי שנים שלא עשיתי זה יוצר טראומה ויוצא לי כבר ברפלקס לעצור את הקקי, אמא שלי מנסה לעזור לי, ניסיתי חוקן ביתי, ניסיתי כדורים לשלשול שאולי זה יעזור להוציא את הקקי בלי בעיות, אבל גם זה לא מצליח, החוקן הצליח רק פעם אחת אבל בפעם השנייה אחרי מלא זמן קנינו סוג אחר (המוכרת אמרה שהקודם שהיה גדול היה לא לשימוש כל כך ביתי אז היא הביאה לנו חבילה עם קטנים כאלה), אני באמת לא יודעת מה לעשות, זה מציק, גורם לי לדיכאון כמובן שאני לא מצליחה וכל חמש דקות צריכה להתאמץ, איזה פתרונות יש ?
    חשבתי על ללכת עם אמא שלי לבית החולים, אבל כילדה בוגרת ולא בת שנה שלא יודעת מה לעשות, זה כמובן מביך ומרגיש מטומטם לספר על זה שאני עוצרת את הקקי, הרי בעיה זו מגיעה רק לילדים קטנים שמפחדים אולי.
    יש איזה פיתרון איך להוציא את הקקי בלי בעיה בבית או שאני חייבת כבר ללכת לבית חולים ולבקש שיעשו לי משהו ?

בתודה מראש, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שאני אשמע ילדה בת שנה .. - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    30/05/2012

תפנו לגסטרואנטרולוג ילדים ליעוץ פרונטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו