מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- יכול להיות שאני אשמע ילדה בת שנה ..יעל30/05/2012
אז ככה, שמי יעל ואני בת 13, כבר שנים שמסיבה לא ידועה אני מחזיקה את הקקי, אני משלבת רגליים ומכווצת את שרירי הישבן מה שגורם לקקי להישאר בפנים עם מאמץ כמובן, זה כמובן לא בריא, לא טוב, ובעיקר לא נעים (ליד חברות וכאלה, קשה מאוד להסתיר), תמיד כשאני יושבת בשירותים אני לא מצליחה להוציא, אני לא יודעת מה יש לי, יכול להיות שזה בגלל שזה כואב לי ואחרי שנים שלא עשיתי זה יוצר טראומה ויוצא לי כבר ברפלקס לעצור את הקקי, אמא שלי מנסה לעזור לי, ניסיתי חוקן ביתי, ניסיתי כדורים לשלשול שאולי זה יעזור להוציא את הקקי בלי בעיות, אבל גם זה לא מצליח, החוקן הצליח רק פעם אחת אבל בפעם השנייה אחרי מלא זמן קנינו סוג אחר (המוכרת אמרה שהקודם שהיה גדול היה לא לשימוש כל כך ביתי אז היא הביאה לנו חבילה עם קטנים כאלה), אני באמת לא יודעת מה לעשות, זה מציק, גורם לי לדיכאון כמובן שאני לא מצליחה וכל חמש דקות צריכה להתאמץ, איזה פתרונות יש ?
חשבתי על ללכת עם אמא שלי לבית החולים, אבל כילדה בוגרת ולא בת שנה שלא יודעת מה לעשות, זה כמובן מביך ומרגיש מטומטם לספר על זה שאני עוצרת את הקקי, הרי בעיה זו מגיעה רק לילדים קטנים שמפחדים אולי.
יש איזה פיתרון איך להוציא את הקקי בלי בעיה בבית או שאני חייבת כבר ללכת לבית חולים ולבקש שיעשו לי משהו ?
בתודה מראש, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאני אשמע ילדה בת שנה .. - תגובה
פרופ` יורם בוינובר30/05/2012תפנו לגסטרואנטרולוג ילדים ליעוץ פרונטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)