מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- אובדת עצות....מעיין31/05/2012
שלום רב,
בני בן 4 חודשיים. משנולד הוא בוכה המון ונראה סובל. עד גיל 3 חודשים הרופאה אמרה לי שזה גזים ואין מה לעשות . בגיל 3 חודשים הבכי כבר הפך לצרחות , להשתוללות והכנסת ידיים לפה. ואז היא אמרה לי שהוא סובל מריפלוקס ולהפסיק לו את ההנקה לתת לו אינפמיל וזנטק פעמיים ביום. עשיתי כך אולם לא היה שיפור פרט לכך שפלט פחות. בנוסף לקחה לו בדיקות דם וכולן יצאו תקינות. בשבועיים האחרונים הוא גם מתקשה להרדם. הוא נראה מאוד עייף ורוצה לישון אך לא מצליח רק אחרי נידנודים רבים בידיים וגם השינה שלו מאוד קצרה למשך 10-20 דקות בלבד וגם בלילה.. פשוט נראה שמשהו מציק לו מאוד ולא נותן לו מרגוע. מה זה יכול להיות? אני ממש מתוסכלת מהבכי שלו ולא יודעת למי ניתן עוד לפנות?
היום הייתי אצלה והיא אמרה שאולי הוא אלרגי לחלב ולתת לו נוטרימגן במקום אינפאמיל. הוא לא נהנה לאכול את זה ובאמת שיש לזה ריח לא נעים. אני מפחדת שכל השינויים הללו יעשו לו רק נזק, אני ממש לא ידעת מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות.... - תגובה
ד''ר בתיה וייס05/06/2012כדאי לפנות לייעוץ מסודר עם בדיקה של הילד על ידי גסטרואנטרולוג ילדים . כמו כן אי שקט יכול לנבוע משלל מצבים לא רק מדרכי העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)