חזרה לכלכלה רגילה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• חזרה לכלכלה רגילה
    לימור
    05/06/2012

שלום רב , בני בן 9 חודשים.
    לפני כחודש סבל מוירוס שילשולים ריבוי יציאות, המצב לאט לאט מאד השתפר, רק ברגע שהורדנו מהתפריט את הפירות נהייתה רגיעה וניסיתי תפו"א עם גזר וראיתי שזה גם לא שיפר את המצב אז הורדנו את זה ונתנו במקום זה תמ"ל.
    המצב הוא כיום שהוא ניזון מ2 תמל ללא לוקטוז+דייסת אורז, 2 הנקות ומרק הודו+ירקות.

מבחינת יציאות יש לו יציאה טובה בכל בוקר אך בשעות אחר הצהריים, חצי שעה לאחר ששותה את הבקבוק תמל השני לאותו היום יש יציאה דלילה (3 שעות לפני כן הוא ניזון מהמרק שמכיל הודו, רבע גזר,תפו"א,רבע בטטה וקישוא.

השאלה מה עושים הלאה? האם זה נחשב בסדר? האם אם אפשר להתחיל להחזיר אותו לפירות,האם אפשר לתת לו טעום ביצה וגבינות שטרם טעם.

כל עניין היציאות הזה לקח כל כך הרבה זמן וטרם הסתדר לחלוטין, או שזה בכלל בגלל שאין לו בתפריט יותר מדי מוצקים שדיי הכביד עלינו ואני לא יודעת איך לנהוג הלאה, וגם בכלל התכוונתי להפסיק את ההנקה לפני כחודש ועם כל הבלאגן של הוירוס לא הפסקתי מה שאני מאד רוצה לעשות.
    אשמח מאד מאד לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לכלכלה רגילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי לציין שהיציאה הדלילה

לימור
    05/06/2012

היא לא בכמות גדולה ושהילד סך הכל במצב רוח טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לכלכלה רגילה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    23/06/2012

מאחר ומגיב טוב לכלכה הנוכחית המשיכי בה ונסי מדי פעם להוסיף משהו לתפריט. לא רואה סיבה לדאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו