מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תופעה מדאיגה מאוד!!!יעל17/02/2008
שלום רב,
אני אם לילד בן 10 ואני היסטרית!!!
בני סובל מכאבי בטן מזה שנים, ניסינו לשנות תזונה, להקפיד על יוגורט ואקטימל
ואנחנו דיי מצליחים.
בתקופה האחרונה, בני החל לא לשלוט בעשיית צרכיו, הכוונה שהוא לא מרגיש ש"בורח " לו קקי, נפגשנו עם גאסטרולוג שאמר שהילד עסוק מדיי ולא רוצה להפסיק את עיסוקיו ויש לנהל רישום ולהזכיר לו, עשינו זאת ואכן לתקופה זה עבד.
בשבוע האחרון בני משלשל, בכל פעם קצת מדיי שעתיים שלוש ולא מרגיש כאשר זה בורח...
בעלי ואני אובדי עצות, בנינו הוא ילד חכם, חברותי ואהוב והדבר מוציא אותו מן הדעת, הוא פשוט לא מבין מה קורה....
יש לציין שהילד לא הולך לביה"ס כבר 4 ימים...
יש לנו תור "דחוף" לגסטרולוג רק ביום ג' הקרוב...
אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי מה קורה, אני אשמח מאד,
בתודה מראש, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה
ד''ר בתיה וייס18/02/2008תופעה זו של בריחת צואה הינה לרב על רקע התנהגותי/נפשי. יתכן וקדמה לכך עצירות (גם אם יש צואה יומיומית) בשנים קודם לכן. השלשול לעתים הוא ביטוי של בריחת צואה נוזלית מסביב לצואה קשה שהצטברה.
התופעה מחייבת התערבות טיפולית והתנהגותית ויש להמתין לבדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)