נפיחות בבטן

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    אמא
    11/08/2012

שלום,
    אני אמא לבת 14 . הכל בסדר והיא תלמידה טובה והמצב החברתי טוב מאוד.
    כל חייה סבלה מעצירויות ללא טיפול .תמיד היתה יציאה פעם ב-4,5 ימים ללא כאבים וללא נפיחות בבטן.
    בחנוכה האחרון בבת אחת עד היום התנפחה הבטן, ואחרי אוכל לממדים של חודש 4להריון. אנו מינואר נוטלים נורמלקס שעוזר ליציאות , יש פעם ביומיים שזה בסדר.
    הגענו לגסטרואנטרולוג , כל בדיקות הדם כולל חיידקי מעי , צליאק , פוריפינים ןכל מיני בדיקות דם משונות תקינות. גסטרוסקופיה תקין. ועדיין הנפיחות לא יורדת.
    מדובר בנערה שהיתה עם בטן שטוחה והיא רזה במשקלה.
    היינו ב-CT לפני שבוע , הכל תקין מלבד ממצא שהוא "התפשלות טרנזיטורית של המעי הדק ללא חסימת מעיים". הגסטרו שלח אותנו לכירורג לחווד דעת ועוד אמר שחושב שלא יעשו כלום .
    למרות הכל עדיין הנפיחות לא יורדת.
    הגסטרו אמר שלפי דעתו יש לה BLATING כתוצאה מבליעת אויר מחרדה...
    הפסקנו כבר חצי שנה עם מסטיקים, מוגז , קשים לשתייה . אנו הולכין לשיחות עם פסיכולוג כדי להפיג מתחים.
    ובכל זאת הנפיחות נמצאת ולא יורדת. בבוקר יש הטבה מזערית בערב נפוח מאוד.
    היא עושה גם פעילות גופנית.
    זאת אומרת, אני לא יודעת למי לפנות. הגסטרו אומר שעדיין לא "עלה" על הבעיה.
    בבקשה , אני חייבת עזרה כדי לעזור לביתי לחזור חייה הנורמלים.
    מיותר לציין שאינה שמה בגד ים כל הקיץ ומנסה בכל דרך להסתיר זאת כי לא מרגישה טוב עם עצמה.
    תודה רבה על עזרה ועל דרך טיפול נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    12/08/2012

ביתך נמצאת במעקב וטיפול. לא ניתן בפורום זה להציע בדיקות ואבחנות נוספות מבלי לראות את הילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו