רפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רפלוקס
    נינה
    26/02/2008

שלום שוב, לבני בן החודשיים וחצי יש רפלוקס שקט שמלווה בפליטות מעטות, הקשתת הראש, אי שקט ושיעולים {מעין השתנקויות}. מטופל כחודש בלוסק שנראה כאילו עזר לכמה ימים אך שוב חזרנו להתחלה, בוכה ולא נרדם. אני מסמיכה את האוכל, ישן בזוית. אני כבר אובדת עצות, אני מפחדת לעצום עין בלילה שמא יעלה לו האוכל ויחנק ואני לא אשמע כלום. מה עוד ניתן לעשות? האם במקרה זה מומלץ להתחיל מוצקים מוקדם יותר? עולה יפה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס

ד''ר בתיה וייס
    27/02/2008

צריך לשלול סיבות נוספות -כגון אלרגיה לחלבון חלב פרה, או לנסות מעבר לפורמולה על בסיס אחר. אין סיבה להתחיל מוצקים. כדאי להתייעץ שוב עם גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

נינה
    28/02/2008

בני ניזון למעלה מחודש מפורמולה היפואלרגנית בשם אלקר {אני נמצאת בארצות הברית, לא יודעת אם יש בארץ} לאחר שנמצא דם בצואה. כיום אין יותר דם אך הרפלוקס ממשיך. ישנו שיפור מאז התחלנו עם הלוסק בעיקר בלילה {מצליח לישון} אך מה שמטריד אותי זה השיעולים או השתנקויות כאשר החומצה עולה. האם בדיקת ph תגלה באילו שעות בלילה עולה החומצה? האם זה קבוע? כך אוכל להיות ערה בשעות הללו ולהשגיח עליו.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

דר' בתיה וייס
    28/02/2008

אין שעות קבועות לרפלוקס. בדיקת PH לא תוסיף אפשר להוסיף טיפול בפרמין או מוטיליום בנוסף ללוסק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו