מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- רפלוקסנינה26/02/2008
שלום שוב, לבני בן החודשיים וחצי יש רפלוקס שקט שמלווה בפליטות מעטות, הקשתת הראש, אי שקט ושיעולים {מעין השתנקויות}. מטופל כחודש בלוסק שנראה כאילו עזר לכמה ימים אך שוב חזרנו להתחלה, בוכה ולא נרדם. אני מסמיכה את האוכל, ישן בזוית. אני כבר אובדת עצות, אני מפחדת לעצום עין בלילה שמא יעלה לו האוכל ויחנק ואני לא אשמע כלום. מה עוד ניתן לעשות? האם במקרה זה מומלץ להתחיל מוצקים מוקדם יותר? עולה יפה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר בתיה וייס27/02/2008צריך לשלול סיבות נוספות -כגון אלרגיה לחלבון חלב פרה, או לנסות מעבר לפורמולה על בסיס אחר. אין סיבה להתחיל מוצקים. כדאי להתייעץ שוב עם גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
נינה28/02/2008בני ניזון למעלה מחודש מפורמולה היפואלרגנית בשם אלקר {אני נמצאת בארצות הברית, לא יודעת אם יש בארץ} לאחר שנמצא דם בצואה. כיום אין יותר דם אך הרפלוקס ממשיך. ישנו שיפור מאז התחלנו עם הלוסק בעיקר בלילה {מצליח לישון} אך מה שמטריד אותי זה השיעולים או השתנקויות כאשר החומצה עולה. האם בדיקת ph תגלה באילו שעות בלילה עולה החומצה? האם זה קבוע? כך אוכל להיות ערה בשעות הללו ולהשגיח עליו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
דר' בתיה וייס28/02/2008אין שעות קבועות לרפלוקס. בדיקת PH לא תוסיף אפשר להוסיף טיפול בפרמין או מוטיליום בנוסף ללוסק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)