כאבי בטן לתינוקת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן לתינוקת
    מירב
    26/02/2008

שלום ,
    בתי התינוקת בת 7 חודשים. הנקתי אותה הנקה מלאה עד גיל 5 חודשים ולאחר מכן שילבתי הנקה + תמ"ל חלבי. היום היא ניזונה רק מתמ"ל סימילאק וארוחה אחת ביום של מרק ירקות.
    היא סובלת מיום היוולדה מכאבי בטן נוראיים עד היום !!! כנראה הקוליק הידוע ,
    מן התכווצויות עזות בבטן כמו צירים הגורמים להתקשות הבטן ומלוות בבכי של כאב קורע לב וזריקת הגוף לאחור. הבכי תמיד מתחיל אחרי שעתיים ממועד הארוחה ונמשך כשעה .
    הרופא שבדק אותה הציע לנו לעבור לפורמולה פרג'סטימיל למשך שבוע ולבדוק האם יש הקלה . ניסיתי והיא דחתה את זה , אני טעמתי וממש נגעלתי , ניסיתי כמה פעמים אך היא סרבה בכל תוקף .
    גם בזמן ההנקה היא סבלה מאוד מאוד מכאבי הבטן, וגם אחרי אכילת המוצקים (מרק) היא סובלת. היא לא סובלת מעצירות, לא מקיאה ולא משלשלת ולא פולטת.
    ניסתי את הפורמולה ללא לקטוז וגם את תחליף הסויה ועדיין אותו בכי של כאב.
    מה דעתך ? אני די מיואשת מהבכי הנוראי של כאבי הבטן ,
    הייתי מעוניינת לעשות לה בדיקות דם יותר רציוניות של גסטרו או אולטראסאונד בטן .
    מחכה לתשובתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן

ד''ר בתיה וייס
    27/02/2008

אכן צריך להבדק ולהתייעץ עם רופא ילדים ובהמשך גסטור'. כדאי לראות התקף של הילדה ולבדוק אותה בזמן זה. לאי שקט סיבות שונות וצריך אבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו