מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי בטן לתינוקתמירב26/02/2008
שלום ,
בתי התינוקת בת 7 חודשים. הנקתי אותה הנקה מלאה עד גיל 5 חודשים ולאחר מכן שילבתי הנקה + תמ"ל חלבי. היום היא ניזונה רק מתמ"ל סימילאק וארוחה אחת ביום של מרק ירקות.
היא סובלת מיום היוולדה מכאבי בטן נוראיים עד היום !!! כנראה הקוליק הידוע ,
מן התכווצויות עזות בבטן כמו צירים הגורמים להתקשות הבטן ומלוות בבכי של כאב קורע לב וזריקת הגוף לאחור. הבכי תמיד מתחיל אחרי שעתיים ממועד הארוחה ונמשך כשעה .
הרופא שבדק אותה הציע לנו לעבור לפורמולה פרג'סטימיל למשך שבוע ולבדוק האם יש הקלה . ניסיתי והיא דחתה את זה , אני טעמתי וממש נגעלתי , ניסיתי כמה פעמים אך היא סרבה בכל תוקף .
גם בזמן ההנקה היא סבלה מאוד מאוד מכאבי הבטן, וגם אחרי אכילת המוצקים (מרק) היא סובלת. היא לא סובלת מעצירות, לא מקיאה ולא משלשלת ולא פולטת.
ניסתי את הפורמולה ללא לקטוז וגם את תחליף הסויה ועדיין אותו בכי של כאב.
מה דעתך ? אני די מיואשת מהבכי הנוראי של כאבי הבטן ,
הייתי מעוניינת לעשות לה בדיקות דם יותר רציוניות של גסטרו או אולטראסאונד בטן .
מחכה לתשובתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד''ר בתיה וייס27/02/2008אכן צריך להבדק ולהתייעץ עם רופא ילדים ובהמשך גסטור'. כדאי לראות התקף של הילדה ולבדוק אותה בזמן זה. לאי שקט סיבות שונות וצריך אבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)