שילשולים כחודש +

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שילשולים כחודש +
    אילנית
    08/10/2012

ביתי בת שנה ו- 10 חודשים משלשלת מזה כחודש בספירת הדם מצאו כי ההמוגלובין שלה 10..יש לאח צליאק ומכאן התחלתי להגביר את מודעותי לעיניין האי שקט עם הילדה..התחלתי לחקור באינטרנט לעומק לגבי המחלה וגיליתי כי כל הסימנים שיש לביתי הם של מחלת הצליאק.
    ניגשתי לרופאה וביקשתי בדיקות צואה ודם מקיפות ביותר..עדיין לא כולם הגיעו אך עפ"י מה שהגיע הרופאה החליטה לתת לה פלאג'יל בעקבות תוצאות בדיקת הצואה.במקביל כבר הזמנתי תור אצל גסטרואנתרולוגית אך עדיין התור לא הגיע.
    אתמול זו הפעם ה-1 שביתי קיבלה את התרופה ובערב העלתה חום ל- 38.6 מה שעד עכשיו לא היה כלל..החלפתי לה אוכל למטרנה צמחית וגם לסימילאק ללא לקטוז גם אותם שילשלה. בעצם כל מה שניכנס לפיה לאחר 5 דקות יוצא בשילשולים.הבטן נפוחה כמו בלון, היא באי שקט,היה לה איחור בהתפתחות היא החלה ללכת רק לפני שבועיים.
    אני שוקלת בכובד ראש לקחת אותה למיון ברוטשילד כי שם אני יודעת שטטופל טוב ביותר ושם אוכל לקבל תשובות לעיניין ומלאות כי אני לא שלמה עם התרופה שהיא קיבלה כי הרי לא כל התוצאות הגיעו..היא גם רזתה המון ממש כמו אפרוח קטן בכל זאת חודש + היא משלשלת.אני מבקשת עצה לגבי המשך הטיפול כי אני חושבת ללא הפסקה ורוצה מאוד לעשות לה בדיקת ביופסיה כי היא הבדיקה שבאמת תהיה אמיתית ונכונה למרות היותה לא נעימה כלל ואני יודעת.
    בבקשה מה עליי להמשיך לעשות? דחוףףףףףףףףףףף
    חשוב לי לציין כי עד שלא ביקשתי בדיקות רציניות אמרו כי הכל יעבור לה כנראה זה ויראלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילשולים כחודש +

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילשולים כחודש + - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    13/10/2012

את הנחיצות בביופסיה קובע הרופא המטפל בילדה רופא הילדים או יועץ וזה נתון למשאלת ההורה. לפי התיאטור היא עברה מחלה זיהומית. את יכולה לחכות לתשובת המעבדה או לפנות ליועץ באזור מגוריך. רצוי מאוד לשמוור על קשר טוב עם הרופאה המטפלת. שינויי הכלכלה בספק אם היו נחוצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו