מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- הליקובקטרהדס נצר19/10/2012
שלום רב!!!
לבת שלי בת ה-8 חשדו שיש לה צליאק ולכן נעשה לה גסטרוסקופיה.
בגסטרו שללו צליאק אבל התגלה חיידק הליקובקטר,קיבלה טיפול והכל בסדר.
בגלל שנתגלה לבת שלי עשינו לאחותה התאומה ונתגלה גם חיידק ההליקובקטר וגם בדיקת צואה יצאה חיובית.
בבי"ח העמק רופאת גסטרוסקופיה עושה במקרה כזה גסטרו כדי לשלול את החיידק ולא נותנים טיפול תרופתי,אני סירבתי לעשות לילדה גסטרו.
הלכתי לבי"ח שניידר לרופאת גסטרו ושם נאמר לי שאם אין לילדה תסמינים של כאבי בטן וצרבות לא עושים גסטרו למרות שבבדיקת נשיפה התגלה החיידק ולא נותנים טיפול תרופתי.
כי 25 אחוז מהילדים נושאים את החיידק בלי קשר לאחותה התאומה שהתגלה אצלה החיידק.
ברצוני לדעת איך 2 בתי חולים נוהגים אחרת ומדוע לעשות לילדה גסטרו כדי לשלול, זאת פעולה חודרנית שיש בה סיכון.
שבוע טוב
הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
ד''ר בתיה וייס21/10/2012אין צורך לבדוק הליקובקטר באנשים ללא תסמינים ואין כל הנחייה לסקר בני משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)