גזים רפלוקס ועצירות.

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים רפלוקס ועצירות.
    לי
    04/02/2013

הילד שלי נולד פג שבוע 27 כיום הוא בן 4 וחצי חודשים וגילו המתוקן חודש וחצי. הוא סובל מריפלוקס מסיבי שמתבטא בהמון פליטות(זה לאחר שיפור כי בעבר הוא היה עושה אפנאות והינו מאושפזים איתו בטיפול נמרץ.) נוסף לכך הוא סובל מגזים בצורה נוראית הוא כל הזמו צורח ובוכה ולא יכול לישון. כאשר הוא אוכל הבטן שלו משמיעה המון רעשים כאילו היא ריקה ונכנס אויר.ואם כל זה הוא התחיל לסבול מעצירות דבר שבעבר לא היה לו אלא להפך הוא היה עושה כמה פעמים ביום. השאלה שלי היא האם עם הריפלוקס אפשר לתת לו משהו לגזים ועצירות כמו בייביזים? (שומעתי מכמה אנשים שזה מרדים האם זו תרופה מומלצת בכלל???אני חוששת לתת לו.) ושאלה נוספת מדוע יש את הרעשים בבטן האם זה סיבה לדאגה?
    בתודה מראש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים רפלוקס ועצירות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת לשאלה ומוסיפה..

רוני
    04/02/2013

האם ניתן לתת סימקול (בגיל 3 חודשים)-שמעתי שזה מומלץ כיוון שהתרופה לא נשארת בגוף (מפרקת את הגזים ויוצאת..)? אשמח לתשובה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים רפלוקס ועצירות. - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    06/02/2013

רעשים זה גזים ונוזל- זה אינו מצביע על חולי. אין תרופה לגזים. גזים אצל תינוק מקורם בבליעת אויר וחוסר התרוקנות. רצוי לדלל במעט המזון וכמו כן לא להעמיס עליו פורמולה דבר המגביר רפלוקס ואי נוחות בטנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו