גזים שלא עוברים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים שלא עוברים
    דורית
    14/02/2013

פלג בן 4.5 חודשים סובל מגזים שלא מפסיקים. משלב הנקבה ותמ"ל.קיבל נוטריליון שעשה עצירות ולכן עברנו לסימילאק קומפורט.עכשיו הרופאה אמרה לנו לעבור לנוטרימגן ולתת טעימות של תפוח.כל פעם הוא חייכן וישן טוב כמה ימים ואז חוזרים הגזים ומציקים לו למשך כמה ימים כמעט ללא הפסקה בצרחות איימים. כשהוא עושה קקי ישנה הקלה.
    הלכתי כבר ל3 רופאים כולם אומרים שזה "גזים".זה לא נראה לי סביר שהוא יום אחד חייכן ,ישן ופנו,ואחר כך צריך לצרוח כמה ימים...בקרוב צריך להיכנס למשפחתון ואני חייבת פיתרון!!!!!כל עצה תתקבל בשמחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים שלא עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים שלא עוברים - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    17/02/2013

את מדברת על אי שקט אחת למס' ימים. לא תמיד הסיבה לאי שקט היא גזים. רצוי שהרופאה תראה אותו בזמן התקף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים שלא עוברים

מאיה
    21/06/2013

בני בן חצי שנה, ניזון בעיקר מהנקה, מאז שיצאתי לעבוד מקבל גם סימילאק קומפורט. עדיין סובל מגזים נוראיים בעיקר בלילות וגם במהלך היום מאוד קשה לו להירדם כי הוא מתפתל מהכאבים. הפסקתי לתת מוצקים וגם הפסקתי את הברזל ועדיין אין שיפור. חוששת לעצמי שאולי הוא אלרגי לחלב או משהו וחייבת עצה דחופה כי עוד שנייה אני משתגעת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו