מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בדיקת קפסולה למעי דקפלונית13/03/2008
שלום רב, ד"ר \ פרופסור יקר\ה!
אני נערה בת 18 עוד מעט, בעזרת השם
אני אמורה לעבור בדיקת קפסולה על מנת להגיע לכל חלקיו של המעי הדק,היות ובבדיקת קולונוסקופיה פולשנית לא הצליחו להגיע לכל המעי הדק ,וגם לא בגסטרוסקופיה ,כי הגיעו רק לתרסריון.
גילו אצלי קוליטיס מיקרוסקופית ,וגסטריטיס גם במראה הבדיקה וגם בביופסיות ,הוא כתב :
"הדבר מחשיד למחלת מעי דלקתית" ,ורוצה להשלים ברור של קפסולה,
הבעיה היא ששוב לפי מה שקראתי ,אצטרך לשתות משלשלים,
ואני מאוד רזה כלומר, בתת משקל .אני לא רוצה לרדת עוד ,זה אסון.
האןם תוכל\י להסביר לי על הבדיקה וקצת אולי להרגיע אותי מהמחשות האלו?
כי אמרו שהיא בדיקה חדשנית שיצאה בשנה וחצי האחרונות ואינה בדיקה פולשנית ,גם קראתי שצריך לצום לפני 12 שעות
האם אוכל לקבל הסבר יותר טוב ממה שאני יודעת?
תודה מראש ל התגובה
כול טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסולה
ד''ר בתיה וייס13/03/2008ההסבר ניתן לפני הדביקה. שלשול לטווח שלפני הבדיקה לא יגרם לירידת משקל. עקבי אחר ההוראות שנתנו לך. הבדיקה אכן יעילה מאוד לגילוי ממצאים במיע דק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפסולה
נערה14/03/2008שלום רב ,ד"ר יקרה!
את תוכלי להסביר לי מה פשר הבדיקה הזו?
והאם בכל המכונים נותנים חומרים משלשלים לפני הבדיקה?
אשמח לתגובה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)