בני בן השנה ושלושה סובל נורא

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בני בן השנה ושלושה סובל נורא
    אלכסנדרה
    17/03/2008

בני התינוק צורח מילדה מכאבי בטן עזים וזה לא גזים לאחר בדיקת גסטרו התגלה ריפלוקס קייבתי ושטי חומצי פתלוגי בעיקר אחרי ארוחות כחודש וחצי מקבל losec הצרחות כמעט נעלמו אך הילד התחיל לשתות ליטר וחצי בחורף כיום הרופא גסטרו טוען שהילד בריא ולהפסיק טיפול והילד שוב צורח ביום ובלילה הילד צריך כל הזמן לנשנש על מנת שירגע לו הבטן . ויש נפיחות בבטן תמידית . מה עליי לעשות מפניי שאני ממש נואשת וחסרת אונים בלעזור לבני וממש רוצה לעזור לו מה עליי לעשות ? חוץ מאשר הגבלת אוכל ושתיה לפי הוראת רופא וזה עוזר אבל יחד עם התרופה כמובן. האיבחון כולל בדיקות . elastase 430 בדיקות אלרגיה תקין ו תבחין זיעה תקין ( ציפצופים בריאות ) בבקשה עזור לי לעזור לבני האם עליי ללכת לרופא מומחה אחר שאתה יכול להמליץ או האם עליי לעשות משהו אחר אבל אני חייבת לעזור לבני הקטן בבקשה דוקטור עזור בדחיפות הילד סובל מאוד . בתודה מראש אלכסנדרה . נ.ב. האם זה יכול להיות אי איזון של בקטריות במעיין אשר גורם להחמרת המצב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן

ד''ר בתיה וייס
    21/03/2008

אכן קשה לתת הנחיות מבלי לראות את הילד ולהתרשם מהבדיקה. נראה שיש צורך בבדיקת סרולוגיה לצליאק, בגסטרוסקופיה ו/או צילומי בטן בהתאם להתרשמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו