רעש מהבטן

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רעש מהבטן
    אור
    07/07/2013

שלום רב..

ביתי בת ה-7 חודשים בזמן האחרון מתלוננת אחרי האוכל במין צעקה כזאת ולחיצה ארוכה כמו ליציאה ואז נרגעת....כאילו משהו מציק לה בבטן באותו רגע שהיא אוכלת.
    כמו כן, במקביל לזה גם אני וגם בעלי שמנו לב שכשאנחנו הולכים איתה עלינו או משחקים איתה "הסוס דוהר" על הברכיים נשמעים רעשים של מים בבטן ממש כמו שסוחבים מיימיה ושומעים את המים עוברים מצד לצד.
    ניגשתי לרופא הילדים, הוא טען שלא שמע על כך מעולם...ונתן לי בדיקת צואה לתינוקת.את הבדיקה עדיין לא ביצעתי (זה מיום חמישי האחרון)
    האם זה מוכר לכם? האם זה תקין?

תודה על ההתייחסות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעש מהבטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעש מהבטן - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    09/07/2013

מדובר בגזים. נסו להפסיק פירות לזמן מה ולראות אם יש שיפור. מעקב רופא הילדים- לשקול בירור נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעש מהבטן

אור
    11/07/2013

היי בתיה...תודה על התשובה.
    בעקרון היא אוכלת מרק כל צהריים ופירות פחות היא אוהבת....כך שאני לא ממש נותנת לה על בסיס קבוע. מה שכם שמתי לב שזה התחיל לה אחרי שהכנתי לה מרק עם בשר הודו אדום נקבה לראשונה...האם יש אפשרות לקשר בין הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו