יציאות נוזליות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יציאות נוזליות
    נעמה
    23/03/2008

הבת שלי בת שנה ואחד עשר חודשים, ותמיד היציאות שלה רכות עד נוזליות, ומספר פעמים ביום. לא תמיד הן באותו צבע/ריח אבל אני מניחה שזה קשור למזון שהיא אכלה באותו הזמן. חשוב לי גם לציין שבתוך הצואה יש תמיד חלקי מזון שפשוט לא נראה שהתעכלו (לאו דווקא תירס וכאלה אלא גם מזון שהייתי מצפה שכן יתעכל).

תרביות צואה שעשינו במהלך החודשים האחרונים יוצאות שליליות להכל, כך שאני מניחה שאין גורם מזהם. ביקשתי מהרופאת ילדים בדיקות כימיה, ובדיקת נוגדנים לצליאק בנוסף לספירת הדם הרגילה והיא הסכימה והוסיפה גם בדיקות לבלוטת התריס.

האם יש עוד דברים שכדאי לבדוק? האם עדיף לעשות את הבירור אצל גסטרו ילדים או שרופאת הילדים מספיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות נוזליות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות

בוינובר
    23/03/2008

במידה ובדיקות תקינות ויש עלית משקל תקינה רצוי לברר טיב התזונה והרגלי שתיה. יציאת מזון לא מעוכל בדכ חסרת משמעות. שתיה מרובה לא רצויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו