מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נוטרומיגן וריפלוקסקרן19/09/2013
שלום, מאז שבני בן שבועיים הוא אוכל נוטרליון AR, היום הוא בן חודשיים ומלפני שבועיים הוא התחיל להתפתל מכאבים בזמן האכלה, לפעמים מההתחלה ולפעמים רק מאמצע הארוחה, ההתפתלויות מלוות בגזים קשים ומרובים, בכי ואי יכולת להמשיך לאכול. לאחר האכלה הכל בסדר ולא כואב. מלפני יומיים בהמלצת הרופא עברנו לנוטרומיגן, אני מוסיפה כפית דייסת קרונפלור (להסמכה ושיפור הטעם), ואת זה הוא אוכל טוב מבלי לסבול והתופעות הנ"ל נעלמו. אבל (לצערי הרב) תופעות הריפלוקס חזרו (גם ריפלוקס סמוי), צרבות, פליטות, חוסר שקט בשינה (הוא ממש רב עם עצמו ובוכה).
ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות? איזה אוכל עדיף לילד? בשני המיקריים הוא סובל...
איך ניתן להסמיך את הנוטרומיגן שיהיה כמו הנוטרליון AR? כמה כפיות דייסה מותר לשים לו באוכל (120 מ"ל מים)? האם מותר לתינוק בן חודשיים לאכול דייסה (הכוונה שאני אשים לו בנוטרומיגן כמות גדולה יותר של דייסה)?
בבקשה עזרתכם. תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוטרומיגן וריפלוקס - תגובה
ד''ר בתיה וייס22/09/2013התסמינים אינם ספציפיים. חלקם יחלף בגיל 3-4 חד'. ניתן להסמיך עם 2-3 כפיות דייסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
