נוטרומיגן וריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נוטרומיגן וריפלוקס
    קרן
    19/09/2013

שלום, מאז שבני בן שבועיים הוא אוכל נוטרליון AR, היום הוא בן חודשיים ומלפני שבועיים הוא התחיל להתפתל מכאבים בזמן האכלה, לפעמים מההתחלה ולפעמים רק מאמצע הארוחה, ההתפתלויות מלוות בגזים קשים ומרובים, בכי ואי יכולת להמשיך לאכול. לאחר האכלה הכל בסדר ולא כואב. מלפני יומיים בהמלצת הרופא עברנו לנוטרומיגן, אני מוסיפה כפית דייסת קרונפלור (להסמכה ושיפור הטעם), ואת זה הוא אוכל טוב מבלי לסבול והתופעות הנ"ל נעלמו. אבל (לצערי הרב) תופעות הריפלוקס חזרו (גם ריפלוקס סמוי), צרבות, פליטות, חוסר שקט בשינה (הוא ממש רב עם עצמו ובוכה).
    ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות? איזה אוכל עדיף לילד? בשני המיקריים הוא סובל...
    איך ניתן להסמיך את הנוטרומיגן שיהיה כמו הנוטרליון AR? כמה כפיות דייסה מותר לשים לו באוכל (120 מ"ל מים)? האם מותר לתינוק בן חודשיים לאכול דייסה (הכוונה שאני אשים לו בנוטרומיגן כמות גדולה יותר של דייסה)?
    בבקשה עזרתכם. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרומיגן וריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטרומיגן וריפלוקס - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    22/09/2013

התסמינים אינם ספציפיים. חלקם יחלף בגיל 3-4 חד'. ניתן להסמיך עם 2-3 כפיות דייסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו