בת שישה שבועות - מיעוט יציאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת שישה שבועות - מיעוט יציאות
    שולמית
    22/09/2013

שלום, הבת שלי בת חודש וחצי (לידה רגילה נולדה שלוש קג וקצת, ועלתה מאז מעל לקילו וחצי) ניזונת מהנקה בלבד.
    עד גיל חודש בערך עשתה צואה פעם ביום או פעמיים ביום.
    מלפני שבועיים וחצי ולאחר עצירות של 4 ימים קיבלה נר ועשתה המון המון. אח"כ לא עשתה שוב 3 ימים ושוב נתנו נר ועשתה. אחרי יומיים עשתה בעצמה כמות רגילה ואחרי יומיים שוב בעצמה כמות רגילה. מאז עברו שלושה ימים ולא עשתה. (תמיד היציאות רכות וצהובות) יש לה אגב גם גזים בימים האחרונים. (אני מעסה לה את הבטן וזה מקל)
    שאלותי הן האם זה תקין? אינני רוצה לבקש כל פעם מרשם לנרות ואינני רוצה שתפתח תלות. (אגב נבדקה ע"י רופא הילדים ואין פיסורה או סתימה מורגשת במעי)
    האם עלי ללכת לרופא גסטרו ילדים כבר עכשיו? האם המצב מסוכן? ואם ישנה בעיה אני רוצה לטפל בה בהקדם..
    אציין כ אני אוכלת הרבה הרבה פירות וירקות וחוץ מהחלב בקפה ומעט גבינה אין הרבה מוצרי חלב בתפריט שלי.

תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שישה שבועות - מיעוט יציאות - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    22/09/2013

יציאה על הנקה יכולה להיות אחת למס' ימים ואף שבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו