בת 4 סובלת כאבים ביציאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת 4 סובלת כאבים ביציאות
    דנה ד.
    01/10/2013

שלום,
    בתי בת 4, בריאה בסה"כ, סובלת מכאבים קשים בזמן היציאות.
    מלידתה הצואה שלה הייתה קשה אבל נראה כי פחות או יותר סביב גיל 2.5/3 זה החמיר עד שבשלב מסוים ממש ירד לה דם כשסופ סוף יצא לה הקקי.
    ביקרנו אצל גסטרואנרולוג ששלל כל מחלה שהיא אך המליץ על נורמלקס. הוספנו לה נורמלקס למשקה - 8 ממ ולאחר שלושה חודשים הורדנו המינון ל- 4 מ"מ. בתקופה הזו היה שיפור, הצואה נהייתה רכה יותר והיציאות היו פעם ביום (במקום פעם בשלושה/ארבעה ימים). לפני כחודשיים התחלנו להוריד את המינון של הנורמלקס- פעם ביומיים/שלושה ואז החלו שוב הבעיות.
    החזרנו את הנורמלקס לפני כשלושה ימים אבל המצב כיום עומד על כך שהיא לא רוצה לעשות קקי כי כואב לה (אך עדיין עושה פעם ביומיים בערך) והיא מתאפקת לפיפי כי היא מפחדת שיצא לה קקי ומתלוננת לעיתים על כאבי בטן. היא מרטיבה במיטה כל יום (כיוון שמתאפקת) וממעיטה בשתייה (והיא הייתה שותה המון מים).
    אני רוצה לדעת איך עלי לפתור את הבעיה-האם זה משהו רגשי או פיזיולוגי ולמי עלינו לפנות. אני ממש מתוסכלת כי כואב לה ויש רגרסיה גדולה בגמילה מפיפי בלילות ומקקי שלפעמים עושה בתחתונים מחשש לכאבים.
    אשמח לתגובה מהירה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 סובלת כאבים ביציאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 4 סובלת כאבים ביציאות - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    02/10/2013

נסי טיפול בשמן פרפין ל1-2 שבועות. כף עד שתיים ליום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא טיפול נקודתי?

דנה ד.
    03/10/2013

העצירויות שלה קיימות כל פעם כשמפסיקים את הנורמלקס. שמן פרפין למשך שבועיים הוא טיפול נקודתי, לא?
    מהניסיון הארוך שלנו אני חושבת שהבעיה היא עמוקה יותר.
    אנא תגובתך, תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו