לקסיקל פורטה חצי מנה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• לקסיקל פורטה חצי מנה
    אסף
    07/10/2013

שלום,

בני בן 4 נולד עם איטמות פי הטבעת וסובל מעצירות כרונית.
    עד היום מטופל בנורמלקס וזה לא ממש עוזר כיוון שיש יציאות מרובות (לפעמים גם 5 פעמים בשעה), כלומר אין התרוקנות מלאה.

הוצא לנו לאחרונה לנסות לקסדין שימריץ את המערכת ולא רק ירכך את הצואה.
    ניסינו כמה ימים והכדור היה חזק מדי. גורם לשלשול חריף + נזילות למשך 4 שעות שגם צורבות. נאמר לי שאי אפשר לקחת חצי מנה כיוון שהכדור אמור להתפרק רק במעי, לכן הפסקנו עם זה ואנחנו מחפשים אלטרנטיבות.

שמעתי המלצות על לקסיקל פורטה שמבוסס על סנה והשאלה שלי האם אפשר לקחת חצי מנה של לקסיקל, כי אני יוצא מנקודת הנחה שיכול להיות כדור שלם יכול להיות חזק מדי. מה גם שהכדור די גדול ואני מאמין שיהיה קשה לבני לבלוע אותו בבת אחת.

תודה,
    אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקסיקל פורטה חצי מנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקסיקל פורטה חצי מנה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    20/10/2013

שימוש כרוני עם לקסדין או לקסיקל לא מומלץ. ניתן לתת לסירוגין ולא קבוע. מאחר ומדובר בחלק של טבליה לסופרפארם שרות רוקחות שמכין סירופים. שמן פרפין יכול להוות תחליף. יעוץ כירורגי ומעקב שכזה רצוי מאחר והבעיה בעיקרה אנטומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו