מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- יציאות-עצירותלימור05/12/2013
ערב טוב,
ביתי בת 3 ,לפעמים ולא לעיתים קרובות אבל זה התחיל לאחרונה מזה שבוע שבועיים יש לה עצירות שלא יוצא לה צואה יומיים ואז היא פשוט מתאמצת ויוצא לה גוש והיא בוכה וסובלת.לציין כי בתקופה האחרונה אני מנסה לגמול אותה היות והיא כבר מודעת לזה שהולכת לעשות את צרכיה אך מסרבת ללכת לסיר כשאני אומרת לה ללכת יחד כשהיא מתחילה לעשות צואה.בעניין הפיפי היא לא אומרת לי לפני שהיא עושה.אבל אני מנסה ומבקשת ממנה כשיש לה צרכים לגשת יחד לסיר אך היא מסרבת בכול תוקף.יכול להיות שהעצירות בגלל זה? אמרו לי בגן להניח לה וכשזה יבוא יבוא לבד מקווה שכך...
חשבתי לתת לה את פגלקס נוטראל כך המליצה לי הגננת היות ויש ילד נוסף בגן שסובל לעיתים ונותנים לו זאת,לכן רוצה את חוות דעתכם באם ניתן לתת לה זאת רק כשיש לה קושי בצואה כי בדרך כלל היא עושה רגיל,אומנם גוש צואה כמו גדולים אבל לא סובלת או בוכה ביציאות.אני פשוט לא רוצה להתחיל בבדיקות פולשניות כי לא נראה לי שיש לה בעיה.היא אוכלת מגוון של אוכל כולל פירות וירקות,גבינות ואוהבת פחממות כמו כול הילדים ואף שותה.
אשמח לקבל תשובה במהרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות-עצירות - תגובה
פרופ` יורם בוינובר08/12/2013ניתן לתת פגלקס. לעתים קרובות מקור העצירות היא התאפקות. הפגלקס יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)