יציאות-עצירות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• יציאות-עצירות
    לימור
    05/12/2013

ערב טוב,
    ביתי בת 3 ,לפעמים ולא לעיתים קרובות אבל זה התחיל לאחרונה מזה שבוע שבועיים יש לה עצירות שלא יוצא לה צואה יומיים ואז היא פשוט מתאמצת ויוצא לה גוש והיא בוכה וסובלת.לציין כי בתקופה האחרונה אני מנסה לגמול אותה היות והיא כבר מודעת לזה שהולכת לעשות את צרכיה אך מסרבת ללכת לסיר כשאני אומרת לה ללכת יחד כשהיא מתחילה לעשות צואה.בעניין הפיפי היא לא אומרת לי לפני שהיא עושה.אבל אני מנסה ומבקשת ממנה כשיש לה צרכים לגשת יחד לסיר אך היא מסרבת בכול תוקף.יכול להיות שהעצירות בגלל זה? אמרו לי בגן להניח לה וכשזה יבוא יבוא לבד מקווה שכך...
    חשבתי לתת לה את פגלקס נוטראל כך המליצה לי הגננת היות ויש ילד נוסף בגן שסובל לעיתים ונותנים לו זאת,לכן רוצה את חוות דעתכם באם ניתן לתת לה זאת רק כשיש לה קושי בצואה כי בדרך כלל היא עושה רגיל,אומנם גוש צואה כמו גדולים אבל לא סובלת או בוכה ביציאות.אני פשוט לא רוצה להתחיל בבדיקות פולשניות כי לא נראה לי שיש לה בעיה.היא אוכלת מגוון של אוכל כולל פירות וירקות,גבינות ואוהבת פחממות כמו כול הילדים ואף שותה.
    אשמח לקבל תשובה במהרה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות-עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות-עצירות - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    08/12/2013

ניתן לתת פגלקס. לעתים קרובות מקור העצירות היא התאפקות. הפגלקס יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו