כאבי בטן תכופים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תכופים
    אני
    02/01/2014

שלום
    בני בן 4 וחצי. בעבר היה רגיש לחלב וזה חלף בגיל שנתיים וחצי, אך לצערי עד היום הוא מתלונן לעיתים קרובות מאוד על כאבי בטן. אין קשר עם זה לפני או אחרי האוכל, אחרי שקופץ ומשתולל, בבוקר, בצהרים או בערב - כמעט כל יום או יומיים הוא מתלונן שכואב לו בבטן. בעבר נטל "פרוביוטיקה" שעזרה מעט, אבל לא לגמרי. אני כאמא רוצה לגלות את הבעיה ולפתור אותה סופית ולא לתת כל הזמן תוספים.
    לעיתים זה בצד ימין, אך בעיקר בצד שמאל. לעיתים הוא מצביע על כל הבטן.
    סוג הצואה וצבעה משתנה, אך אפשר להגיד שהוא מרבה לשלשל. הרופא אמר רק לתת "כלכלה עוצרת", אבל התופעה חוזרת על עצמה, ואני כאם מרגישה שזה משהו יותר רציני!
    ממה יכולים לנבוע כאבי בטן אלו? אילו בדיקות עליו לעשות כדי לאתר באופן סופי את הבעיה, לאבחן אותה אחת ולתמיד, ולטפל בבעיה כמו שצריך???
    אודה לכם אם תפנו אותו לרופא מתאים ולנקוב לי בשמות הבדיקות שיש לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהקל על בני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן תכופים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין ממתינה לתשובתכם...

אני
    09/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו