תסמונת המעי הרגיז

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תסמונת המעי הרגיז
    יולי
    08/04/2008

שלום, אני לא כל כך ילדה אבל יש לי כמה שאלות ולא ממש היה לי למי לפנות.
    אני בת 24. כשהייתי בצבא סבלתי המון מכאבי בטן ושלשולים בלתי פוסקים. היו לי בחילות נוראיות אך ללא הקאות. עשיתי קולונוסקפיה ותודה לאל הכל היה בסדר והרופאים טענו שיש לי תסמונת המעי הרגיז IBS . נמנעתי מאכילת דברים מסויימים וכמובן שלאחר המתח והלחצים שהיו בצבא גם הרגשתי יותר טוב. אך למרות כל זאת, אני עדיין סובלת משלשולים אחרי אכילת דברים מסויימים (לציין כי אני כבר לא אוכלת דברים עם שמנת). נוסף על כך, משהו חדש שצץ לאחרונה, בשנה האחרונה, נפיחות מתחת לחזה. דבר שלא היה בימי הצבא.
    הנפיחות מקשה עליי במהלך היום והלילה ואף יש מעט כאב באיזור. עשיתי בדיקות ושום דבר לא התגלה.
    גיליתי שהנפיחות מגיעה אחרי אכילת פירות וספגטי (ללא שמנת). ולפעמים גם סתם ככה ללא אוכל ספציפי.
    בבקשה תייעצו לי מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת המעי הרגיז

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז

פרופ` יורם בוינובר
    13/04/2008

תלונותיך מתאימות לתסמונת זו. הגסטרואנטרולוג המטפל בך יסביר לך מהות הבעיה והטיפול. הטיפול מתבסס על כלכלה מופחתת פחמימות וכן ניתן להוסיף תרופות ולהתאימן לתלונותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו