ריפלוקס ולוסק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס ולוסק
    מלאני
    14/05/2014

שלום רב. בני אובחן עם ריפלוקס מגיל 3 שבועות וטופל במשך חודש וחצי כמעט עם זנטק והיה שיפור אך לא לגמרי.
    התחיל לפני 3 ימים לוסק אך הוא שוקל 4.900 קילו וקיבלך 2.5 מל פעמיים ביום ונשמע לי המון לעומת בנות אחרות שסיפרו לי...
    הגיוני מינון כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס ולוסק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס ולוסק - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    20/05/2014

המינון ניתן במיליגרם ולא במל (תלוי בריכוז)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז התכוונתי ל

מלאני
    20/05/2014

הי...התכוונתי סליחה שהוא קיבל 2 מ"ג לקילו והבנתי ממלא אמהות ופורומים שהמינון הוא בכלל 1 מ"ג לקילו....אז אני בעצמי הורדתי ל1 מ"ג לקילו אחרי 3 ימים שקיבל 2 לקילו. בנתיים עדיין מקבל יכמו שאני החלטתי שזה רק 1 לקילו אבל מאז הלוסק הוא פחות רגוע אז אני כבר לא יודעת אם המינון שקיבל בהתחלה זה לא מוגזם או שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז התכוונתי ל - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    20/05/2014

המינון הוא 1-2 מג'/קג לפי שיקול רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה סופית

מלאני
    20/05/2014

אז להיות רגועה? זאת אומרת 2 מ"ג לקילו זה לא מינון יתר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו