בלית גוף זר

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בלית גוף זר
    מודאגת
    21/05/2014

שלום רב

ביתי (בת 3 וחצי) בלעה חתיכת פלסטיק לפני כשבועיים ובבדיקת רופא נאמר לי כי עלי לעקוב ואין חשש
    עקבתי אחרי הצואה בצורה מחטטת ביותר כיוון שהיתי בלחץ היסטרי מזה והפלסטיק איננו, היא החלה לסבול מעצירות ושוב נאמר לי כי אין קשר וגם בצילום בטן לא נראה דבר חשוד אך נאמר גם שפלסטיק לא רואים, ותמיד טוענים שיצא בוודאות ולבטח פספסתי!!! מיליון אחוז לא פספסתי! הילדה עושה בסיר והצואה נבדקת בדיקה קפדנית עם כפפות ומסננת ( סליחה על התיאור)
    אני מאוד בלחץ והיא כרגע עם חום ונקודות לבנות בגרון וקושי בבליעה ואני מאוד חוששת שהפלסטיק תקוע לו אי שם וגורם לזיהום
    אני מאוד בלחץ ולא יודעת אם זה אכן קשור ואשמח לעזרה!! מה עלי לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלית גוף זר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלית גוף זר - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    22/05/2014

איני רואה מקום להיות לחוץ. רוב הגופים הזרים יוצאים מוקדם או מאוחר. לדלקת הגרון אין קשר. במידה ויש עצירות תני לה שמן פרפין וזה בדכ מוציא הצואה וכל היתר. אנחנו מתערבים במקרים בודדים של צגופים גדולים , חדים וקיום סימפטומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו