מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- דלקת לבלבוושקץ19/06/2014
ערב טוב דוקטור,
קצת היסטוריה-אימי בן 76 שנותחה בעבר עקב אבנים בכיס מרה,אני בן 47 ספורטאי שלא מעשן ולא שותה כאשר בעברי נחבלתי בגיל 12 והתפוצץ לי הטחול ומס.הכל תקין שנים לאחר מכן בגיל 18 גילו לי אבן בצינור הלבלב ועשו לי פנקריאטיק דאודואנוסטומי,היום בריא לחלוטין.ביום שני השבוע,
לאחר מס ימים של כאבי בטן לבני,עשינו לילד בדיקת דם והעמילז היה 490.הופנינו למיון למחרת והבדיקה במיון היתה עמילז 230 וליפאז 860.
הילד אושפז עקב דלקת לבלב והחלו בעירוי עם צום.
בבדיקת דם יום נוסף לאחר מכן -עמילז 160 וליפז 680.
והשאלות...
1. הבטן רכה ללא חום כלל,ללא הקאות או שלשולים,יציאה טובה,באולטרסאונד הכל תקין.ללא אבנים בדרכי מרה.בדיקת שומנים תקינה.נשלחו בדיקות דם סרלוגיה לגילוי וירוסים-ההכל שלילי חוץ מ igg חיובי ל cmv . שום דבר שנוגע לדלקת בלבלב פרט לליפאז גבוה.יכול להיות ויראלי ?
2.האם יכול להיות קשר לעבר במשפחה?
3.האם יכולה להיות דלקת לילד ללא סיבה???
4.לי היו ערכי עמילז של עשרות אלפים עקב האבן בצינור הלבלב.יכול להיות חלילה לילד אבן בצינור הלבלב עם ערכי עמילז של 169?
5.יכולה להיווצר דלקת עק מצב נפשי?
מצטער מראש על השאלה הארוכה. מודה מראש,וושקץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת לבלב - תגובה
פרופ` יורם בוינובר30/06/2014לא מצב נפשי לא גורם לדלקת הלבלב. לא מתרשם מגורם משפחתי לפי הנתונים שנתת. מחלה וירלית יכולה לגרום לדלקת , טראומה , ליקויים אנטומיים, ומחלות מטבוליות עליהן תתיעץ עם הרופאים המטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת לבלב - תגובה
פרופ` יורם בוינובר30/06/2014לא מצב נפשי לא גורם לדלקת הלבלב. לא מתרשם מגורם משפחתי לפי הנתונים שנתת. מחלה וירלית יכולה לגרום לדלקת , טראומה , ליקויים אנטומיים, ומחלות מטבוליות עליהן תתיעץ עם הרופאים המטפלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)