בן 8 שבועות ריבוי יציאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בן 8 שבועות ריבוי יציאות
    נגה
    23/06/2014

שלום,

בני בן 8 שבועות (ילד ראשון...), נולד בשבוע 38 בזירוז בגלל סוכרת, בניתוח קיסרי, משקל לידה 2845.
    בתחילה לא כ"כ עלה במשקל אבל מאז שהוספנו תמ"ל עולה יפה, שקל 4440 לפני שבוע.
    כבר מס' שבועות ניזון מסימילאק + חלב אם ( ביחס 2/3-1/3 לטובת הסימילאק).
    מגיל 3 שבועות התחילו גזים (לא נורא) מגיל 4 שבועות היתה יציאה אחת ביום (עד אז בכל ארוחה).

ועכשיו לשאלה:
    כבר 3 ימים נראה שהגזים הרבה יותר מציקים לו, כל הזמן - יום ולילה - מתפתל, מתעורר משינה בגללם, התחיל לאכול פחות בארוחות (אכל כבר 120-130 מ"ל ועכשיו ירד ל-70), ושוב יש 6-7 יציאות ביום (בד"כ במהלך כל ארוחה).
    זה לא שלשול - נראה כמו היציאות הרגילות שלו, פעמיים נדמה לי שראיתי מעט ריר (אך זה היה לפני כמה ימים).
    לא שיניתי כלום בתזונה שלו וגם לא בשלי (סה"כ מקבל 200-250 מ"ל חלב אם שאוב כל יום...).
    האם כדאי להחליף תמ"ל? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 8 שבועות ריבוי יציאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגה ניסית לתת לו משהו

גיא
    29/06/2014

להקלה בגזים? יש תכשירים טבעיים שיכולים להקל. אני נתתי גרפווטר (ידוע ששומר מאוד עוזר לכאבי בטן) חשוב לתת לפי ההוראות ולאורך זמן כדי לראות את ההשפעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 8 שבועות ריבוי יציאות - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    30/06/2014

לא הייתי מחליף כלכלה. חשוב לא להעמיס עליו . יתכן שהתשלובת של חלב אם יחד עם פורמולה מהוות עומס יתר בכמות. בדכ מספיק לגיל זה כ120 מל לקג משקל ליום. סבלנות הדברים בדכ מסתדרים מעצמם בלי ריבוי מניפולציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו