מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בעיות ללא אבחנהנערה14/04/2008
שלום ד"ר נכבד\ה,
אני כשנתיים סובלת מהרבה בעיות במערכת העיכול,
והתברר כי אין להם אבחנה ,
עברתי מלא בדיקות עבור כל התסמינים שאני מרגישה ,ועדיין אין תשובה ודאית ,
והרופא אומר שלא מתיחס לאבחנה ,ושאפילו בדיקת קפסולה למעי דק לא אומרת בודאיות אם יש לי קרוהן או משהו אחר...
אני כבר פניתי להמון רופאים ,אבל הבעיה היא שהרופאים האחרים לא יכולים לעזור לי אם אין בידם אבחנות מדויקות לגבי מצי, זה מתסכל אותי מאוד ומיאש אותי,
כי אני לא יודעת מה יהיה אתי.
עברת קולונוסקופיה שלמה ,שהמראה שלה היה תקין ,אבל בביופסיות נמצאה קוליטיס לא ספציפית כרונית עם מילד.
גם עברתי גסטרוסקופיה ,שהדגימה דלקת ברירית הקיבה [גסטריטיס כרונית דיפוזית וקיבה היפרפלזיה פובאולרית קלה] וגם סיטי בטן שיצא תקין ובדיקות סרולגיות לצליאק וכאלה שגם תקינות
ואחר כך אובחנה אצלי גם תסמונת המעי הרגיז ,לאחר כל הכדורים שלקחתי בחיים : לוסק, קולוטאל ,פנטסה ,פרמין, פפברין,אלטרולט, בודזון ,לנטון ושו פנטסה
לא הייתה הקלה מירבית גם נירבקסל ופרוביוטיקה וצמחי מרפא למינהם רפואה אלטרנטיבית,
ועכשיו הוא רוצה לעשות לי זונדה ,ואני מפחדת מזה נורא ,כי זה בטח כואב כי אמא שלי עברה את זה וגם אחותי ושתיהן אמרו שכואב להן,
אני לא יודעת מהו הדבר הנכון שעליי לעשות ,אין לי כיוון והכאבי בטן וראש וצרבות ובחילות ושלשולים לא עוזבים אותי ,אני מרגישה שאין מי שיעזור לי בכלל.
אודה מראש על עיצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעירה ללא אבחנה
פרופ` יורם בוינובר28/04/2008לא ניתן לעשות אבחנה אחרי כל הבדיקות שעברת באינטרנט. את צריכה לחזור ולפנות לגסטרואנטרולוג שבדק אותך. הוא מכיר הנתונים היטב ויכול בשיחה עימך לסכם מה ניתן לעשות ומה לא. לתסמונת המעי הרגיז לא תמיד יש לנו תשובה נאותה. לעתים דיאטנית טובה או רפואה משלימה יכולים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)