מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גזים מרובים ובטן נפוחה.מיטל27/09/2014
ערב טוב, הבת שלי בת 11 וחצי וכבר 3 שנים שהיא סובלת מריבוי גזים ובטן נפוחה מאוד. עשינו גסטרוקופיה וקולונוסקופיה והכל תקין (אין חשש לצליאק ולקרוהן) עשינו MRE והכל תקין במעי. יש לילדה גם FMF אבל זה לא קשור לגזים. היינו אצל מס' רופאים, אפילו המליצו לי לעשות לילדה דיאטה לקנדידה והורדתי לה את הקמח ועברנו לאוכל ללא סוכר ועם קמח מחיטה מלאה (3 חודשים) כלום לא עוזר, הילדה עם גזים נוראיים בבטן ושותה אקמולי לפחות פעמיים בשבוע בשביל להרגיע את הקיבה.בנוסף יש לה ריח חריף מהפה. קראתי שיש סוג של אנטביוטיקה שיכולה לעזור. האם יש לכם איזו עצה טובה שתוכל לעזור לבת שלי לצאת מהסיוט הזה ? שתהיה שנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן חדים לתינוקת בת שנתיים
ויקי16/12/2014שלום רב, בתי בת שנתיים וחודש והרבה פעמים היא מתעוררת באמצע הלילה עם בכי פתאומי ומתלוננת על כאבים בבטן. לאחר שהכאב נפסק היא נרגעת וממשיכה לישון. לפעמים לקראת הערב הבטן שלה מאוד נפוחה וקשה. במהלך היום היא לא מתלוננת על שום כאב. פניתי לגבי זה לשני רופאי ילדים ושניהם לא מצאו שום בעיה חריגה. אמרו שזה קורא אצל תינוקות ויכול להיות שהם מתעוררים מחלום רע. היום בערב הקטנה התחילה להתפטל מרוב כאבים עד שבסוף נרדמה מרוב העייפות של הבכי. ואני לא ידעתי מה לעשות. היציאות שלה לא סדירות. לפעמים יכול להיות מצב שהיא משלשלת ואח"כ שלושה ימים ברציפות ללא יציאות. אני מרגישה שכל זה לא תקין ולא יודעת למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים מרובים ובטן נפוחה. - תגובה
ד''ר בתיה וייס17/12/2014ממליצה להגיע למרפאת לטיפול בבעיות תפקודיות של מע' העיכול (קיים בבי"ח ספרא תה"ש). לעתים ניתן טיפול בפלג'יל לזמן קצר. כמו כן כדאי לבדוק אם מדובר ב"בליעת אויר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)