גזים מרובים ובטן נפוחה.

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים מרובים ובטן נפוחה.
    מיטל
    27/09/2014

ערב טוב, הבת שלי בת 11 וחצי וכבר 3 שנים שהיא סובלת מריבוי גזים ובטן נפוחה מאוד. עשינו גסטרוקופיה וקולונוסקופיה והכל תקין (אין חשש לצליאק ולקרוהן) עשינו MRE והכל תקין במעי. יש לילדה גם FMF אבל זה לא קשור לגזים. היינו אצל מס' רופאים, אפילו המליצו לי לעשות לילדה דיאטה לקנדידה והורדתי לה את הקמח ועברנו לאוכל ללא סוכר ועם קמח מחיטה מלאה (3 חודשים) כלום לא עוזר, הילדה עם גזים נוראיים בבטן ושותה אקמולי לפחות פעמיים בשבוע בשביל להרגיע את הקיבה.בנוסף יש לה ריח חריף מהפה. קראתי שיש סוג של אנטביוטיקה שיכולה לעזור. האם יש לכם איזו עצה טובה שתוכל לעזור לבת שלי לצאת מהסיוט הזה ? שתהיה שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים מרובים ובטן נפוחה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חדים לתינוקת בת שנתיים

ויקי
    16/12/2014

שלום רב, בתי בת שנתיים וחודש והרבה פעמים היא מתעוררת באמצע הלילה עם בכי פתאומי ומתלוננת על כאבים בבטן. לאחר שהכאב נפסק היא נרגעת וממשיכה לישון. לפעמים לקראת הערב הבטן שלה מאוד נפוחה וקשה. במהלך היום היא לא מתלוננת על שום כאב. פניתי לגבי זה לשני רופאי ילדים ושניהם לא מצאו שום בעיה חריגה. אמרו שזה קורא אצל תינוקות ויכול להיות שהם מתעוררים מחלום רע. היום בערב הקטנה התחילה להתפטל מרוב כאבים עד שבסוף נרדמה מרוב העייפות של הבכי. ואני לא ידעתי מה לעשות. היציאות שלה לא סדירות. לפעמים יכול להיות מצב שהיא משלשלת ואח"כ שלושה ימים ברציפות ללא יציאות. אני מרגישה שכל זה לא תקין ולא יודעת למי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים מרובים ובטן נפוחה. - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    17/12/2014

ממליצה להגיע למרפאת לטיפול בבעיות תפקודיות של מע' העיכול (קיים בבי"ח ספרא תה"ש). לעתים ניתן טיפול בפלג'יל לזמן קצר. כמו כן כדאי לבדוק אם מדובר ב"בליעת אויר"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו