מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בת חודשייםאני27/10/2014
שלום.
ביתי בת חודשיים. ניזונה תחילה מהנקה + סימילאק חלבי.
לפני כשבועיים בערך, החלה לשלשל צואה רירית, כמו ג'לי והריח היה חזק ונורא יותר מהרגיל. בנוסף, שמתי לב למעט דם אדום בצואה, נמשך כמו הג'לי. ראיתי את הדם פעמיים ומאז לא ראיתי, אך הצואה הג'לית ממשיכה להופיע. בנוסף, היתה לה פריחה קלה בפנים (דומה לפצעי בגרות)
מאחר ויש לנו בבית היסטוריה של רגישות לחלב- המליץ הרופא (בלי אבחנה נוספת) להפסיק עם הסימילאק ולתת רק הנקה (בעלי היה רגיש עד גיל שלוש ובני עד גיל שנתיים וחצי, בנוסף היתה לו בעיה גם עם הצמחי והוא היה מקיא ומשלשל הרבה עד שנתנו "נוטרמיגן", וכך עד גיל שנתיים)
לצערי, לא חל שינוי של ממש והצואה עדיין רירית-ג'לי. עשינו בדיקת צואה- רק אחת מהן הגיעה בשלב הזה ורואים שיש כדוריות לבנות בצואה. אציין גם שביתי עלתה רק 285 גרם בחודש האחרון, ודווקא נראה שהיא אוכלת טוב. רציתי לדעת האם יש לה איזשהיא בעיה של ספיגת המזון בגוף? איך מאבחנים זאת ומה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה?
וכן רציתי לדעת מה זה אומר כדוריות לבנות בצואה?
והאם בטוח שביתי תיהיה גם היא אלרגית כמו בני לחלב?
בתודה מראש על כל התשובות.- זה חשוב לי מאוד!
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת חודשיים - תגובה
פרופ` יורם בוינובר07/12/2014מאחר וחזרת להנקה בלעדית עקבי אחר התנהגות התינוקת ולאחר חודש נסי שוב מתן פורמולה. כדוריות לבנות בצוא לעתים משמעותן גרוי מע העיכול אך גם לעתים המקור הוא בגרוי לא משמעותי של פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)