בת חודשיים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת חודשיים
    אני
    27/10/2014

שלום.
    ביתי בת חודשיים. ניזונה תחילה מהנקה + סימילאק חלבי.
    לפני כשבועיים בערך, החלה לשלשל צואה רירית, כמו ג'לי והריח היה חזק ונורא יותר מהרגיל. בנוסף, שמתי לב למעט דם אדום בצואה, נמשך כמו הג'לי. ראיתי את הדם פעמיים ומאז לא ראיתי, אך הצואה הג'לית ממשיכה להופיע. בנוסף, היתה לה פריחה קלה בפנים (דומה לפצעי בגרות)
    מאחר ויש לנו בבית היסטוריה של רגישות לחלב- המליץ הרופא (בלי אבחנה נוספת) להפסיק עם הסימילאק ולתת רק הנקה (בעלי היה רגיש עד גיל שלוש ובני עד גיל שנתיים וחצי, בנוסף היתה לו בעיה גם עם הצמחי והוא היה מקיא ומשלשל הרבה עד שנתנו "נוטרמיגן", וכך עד גיל שנתיים)
    לצערי, לא חל שינוי של ממש והצואה עדיין רירית-ג'לי. עשינו בדיקת צואה- רק אחת מהן הגיעה בשלב הזה ורואים שיש כדוריות לבנות בצואה. אציין גם שביתי עלתה רק 285 גרם בחודש האחרון, ודווקא נראה שהיא אוכלת טוב. רציתי לדעת האם יש לה איזשהיא בעיה של ספיגת המזון בגוף? איך מאבחנים זאת ומה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה?
    וכן רציתי לדעת מה זה אומר כדוריות לבנות בצואה?
    והאם בטוח שביתי תיהיה גם היא אלרגית כמו בני לחלב?
    בתודה מראש על כל התשובות.- זה חשוב לי מאוד!
    אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חודשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חודשיים - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    07/12/2014

מאחר וחזרת להנקה בלעדית עקבי אחר התנהגות התינוקת ולאחר חודש נסי שוב מתן פורמולה. כדוריות לבנות בצוא לעתים משמעותן גרוי מע העיכול אך גם לעתים המקור הוא בגרוי לא משמעותי של פי הטבעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו