מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי בטן והקאות ילדה בת 6זהר22/02/2015
שלום רב,
לפני שלושה שבועות הבת שלי בת ה-6 קמה עם כאבי בטן חזקים והתחילה לשלשל ולהקיא מספר פעמים ביום. השלשול נמשך מספר ימים. ונרגע מעט. לאחר כ- 4 ימים נוספים שוב התחילה לשלשל ולהקיא. הרופאה נתנה לה פרוביוטיקה וביקשה לבצע תרבית צואה. מכיוון שדווקא בשעות הבוקר לא הייתה לא צואה לא הצלחנו לבצע את התרבית ושוב לאחר יומיים המצב נרגע ואפילו הייתה לה עצירות למשך 3 ימים. היום בבוקר (לאחר 4 ימי הטבה) קמה בבוקר עם כאבי בטן חזקים והתחילה להקיא. הקיאה 3 פעמים ללא שלשול ואומרת שכואבת לה הבטן מאוד.
הרופאה שלחה אותנו לבדיקת דם ואמרה שנבצע את בדיקת הצואה.
שאלותיי הן:
מה הבעיה יכולה להיות, שהולכת וחוזרת ב 3 שבועות?
מה נעשה אם דווקא בשעות הבוקר אין לה צואה לשם ביצוע הבדיקה?
אני מאוד מאוד מאוד מודאגת
תודה רבה
זהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן והקאות ילדה בת 6 - תגובה
פרופ` יורם בוינובר23/02/2015במידה ותרבית הצואה שלילית הסביר ביותר להניח שלקתה בזהון וירלי. הטיפול הוא התאמת הכלכלה למצבה וסבלנות. התופעות חולפות מעצמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם שביצענו הבוקר
זהר23/02/2015רופאת המשפחה תהיה רק מחר והבוקר לקחתי את הילדה לבדיקות דם. הגיעו תוצאות חלקיות אך בינהם יש חריגות בסעיפים הבאים:
GGT 17 כאשר צריך להיות 0-16
lympohocytes 31.8 כאשר צריך להיות 33-48
eosinophils 13.4 כאשר צריך להיות 0-5
ועוד פעם eosinophils 0.87 כאשר צריך להיות 0-0.6
יתר הפרמטרים נמצאים בטווח הנורמה
האם ממצאים אלו מסוכנים?
האם הם יכולים להסביר את כאבי הבטן וההקאות ההולכות וחוזרות ב -3 השבועות האחרונים אצל הבת שלי?
אני לחוצה מאוד
תודה רבה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)