מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- הקלה על עיכול עם נוטרילון ARA-R22/02/2015
שלום,
הבת שלי בת חודש סובלת מריפלוקס קל ואני מאכילה אותה בנוטרילון AR.
השימוש בנוטרליון AR גורם לעיכול שלה להיות מאד לא קל, היא סובלת מגזים ויציאות קשות שמגיעות למצב של בכי וצרחות אחרי כל האכלה.
לפני השימוש בנוטרילון AR היו גזים אך היציאות היו חלקות ולא מורגשות.
השאלה שלי היא איך אפשר להקל על העיכול שלה כל עוד אני ממשיכה עם הנוטרילון AR?
ניסיתי סימיקול ובייבזים אבל לא נראה שזה באמת תורם למשהו.
ניסיתי לשלב מיץ שזיפים או מעט שמן זית בתוך הבקבוק בהאכלה וזה גם לא ממש עוזר.
מה עושים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלה על עיכול עם נוטרילון AR - תגובה
פרופ` יורם בוינובר23/02/2015קימת אפשרות להפסיק הנוטרילון AR ובמקום לתת נוטרילון רגיל עם תוספת כפית דייסה לכל 100 מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה על עיכול עם נוטרילון AR-הבהרה
A-R23/02/2015תודה רבה על התגובה המהירה.
סליחה על הבורות אבל לאיזה סוג דייסה אתה מתכוון?
התינוקת שלי היא רק בת חודש ואני מאד חוששת משום שעל כל הדייסות שראיתי רשום שניתן לתת אותן רק החל מגיל 4-6 חודשים. האם זה בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפמיל ar
דפנה18/03/2015את יכולה לנסות גם אינפמיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקלה על עיכול עם נוטרילון AR-הבהרה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר23/03/2015זה אמור להינתן בכמות קטנה בגיל זה של כפית - 5 גר ל100מל פורמולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)