מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- הורים מודאגיםחגית30/04/2008
אני כותבת בפורום כי אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות. יש לי תאומים זהים בני 11 חודשים שנולדו בשבוע 31.בשלושת החודשים הראשונים הם ניזונו מחלב שלי ומטרנה סנסטיב לפגים.בזמן הזה התחילו פליטות מרובות ואי שקט.הילדים סירבו לאכול וצרחו ללא הפסקה,בהמלצת רופא הילדים התחלנו לתת זנטק ועברנו לאנפמיל.הפליטות המשיכו.מאז כבר התחילו לנו בעיות עם האוכל הילדים בקושי אוכלים וממשיכים לפלוט.כאשר עברנו למוצקים אכלו טוב יותר. לפני 3 חודשים הם היו חולים הרופאים לא ידעו מה זה היה להם חום גבוה שבא והלך. אנחנו כל הזמן הרגשנו בלאגן בבטן והם עשו גרפסים בלי הפסקה ,אפילו כשקמו בבוקר עוד לפני שאכלו.מאז המחלה הם לא חזרו לאכול נורמלי.מטרנה הם לא מוכנים וגם אוכל רגיל.נראה כי מציק להם משהו ואנחנו לא עולים עליו.יש לציין כי היו להם תקופות של שילשולים.לאחרונה עשיתי בדיקת צואה ויש לשניהם דם סמוי והתרבית תקינה.מה זה יכול להיות? איזה בדיקות כדאי לעשות?רגישות לחלב? צליאק? לא ציינתי כי הם מאז גיל 5 חודשים בקושי עולים במשקל משהו כמו 200 גרם בחודש ,בחודשיים האחרונים הם גם כבר לא בעקומות שלהם . האוכלכל הזמן עולה להם גם המוצקים.הרופאת ילדים המליצה לחזור לזנטק אבל אני לא מסתפקת בזה אני מרגישה שיש משהו...הם כבר עוד מעט בני שנה והמצב אמור להשתפר.
מצטרת על האורך אשמח לתגובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להורים המודאגים
פרופ` יורם בוינובר30/04/2008לפי תיאור המקרה הילדים כנראה לקו בזיהום במע העיכול. ממליץ כמו הרופאה להמשיך בזנטק במינון מתאים. יותר מרק ופחות פירות. עם מעט סבלנות זה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)