הורים מודאגים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הורים מודאגים
    חגית
    30/04/2008

אני כותבת בפורום כי אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות. יש לי תאומים זהים בני 11 חודשים שנולדו בשבוע 31.בשלושת החודשים הראשונים הם ניזונו מחלב שלי ומטרנה סנסטיב לפגים.בזמן הזה התחילו פליטות מרובות ואי שקט.הילדים סירבו לאכול וצרחו ללא הפסקה,בהמלצת רופא הילדים התחלנו לתת זנטק ועברנו לאנפמיל.הפליטות המשיכו.מאז כבר התחילו לנו בעיות עם האוכל הילדים בקושי אוכלים וממשיכים לפלוט.כאשר עברנו למוצקים אכלו טוב יותר. לפני 3 חודשים הם היו חולים הרופאים לא ידעו מה זה היה להם חום גבוה שבא והלך. אנחנו כל הזמן הרגשנו בלאגן בבטן והם עשו גרפסים בלי הפסקה ,אפילו כשקמו בבוקר עוד לפני שאכלו.מאז המחלה הם לא חזרו לאכול נורמלי.מטרנה הם לא מוכנים וגם אוכל רגיל.נראה כי מציק להם משהו ואנחנו לא עולים עליו.יש לציין כי היו להם תקופות של שילשולים.לאחרונה עשיתי בדיקת צואה ויש לשניהם דם סמוי והתרבית תקינה.מה זה יכול להיות? איזה בדיקות כדאי לעשות?רגישות לחלב? צליאק? לא ציינתי כי הם מאז גיל 5 חודשים בקושי עולים במשקל משהו כמו 200 גרם בחודש ,בחודשיים האחרונים הם גם כבר לא בעקומות שלהם . האוכלכל הזמן עולה להם גם המוצקים.הרופאת ילדים המליצה לחזור לזנטק אבל אני לא מסתפקת בזה אני מרגישה שיש משהו...הם כבר עוד מעט בני שנה והמצב אמור להשתפר.
    מצטרת על האורך אשמח לתגובה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים מודאגים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להורים המודאגים

פרופ` יורם בוינובר
    30/04/2008

לפי תיאור המקרה הילדים כנראה לקו בזיהום במע העיכול. ממליץ כמו הרופאה להמשיך בזנטק במינון מתאים. יותר מרק ופחות פירות. עם מעט סבלנות זה יחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו