מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גסטרואני11/05/2008
שלום , אני סובלת זמן ממושך [כ 3 וחצי חודשים..] מעצירויות .. עם יציאות קטנות.. ותחושה של אי התרוקנות לאחר מכן .
אני סובלת גם מגזים , ולעיתים רחוקות מבחילות.
לפני כשבועיים הייתי במיון, ועשו לי בדיקות [בלי קשר לבדיקות הגסטרו] ולא מצאו משהו שיכול להיות הבעיה .
הופנתי גם לדאטנית לפני חודשיים , אך כלום לא השתנה גם עם התפריט.
הדבר שמפריע לי בעיניין הזה הוא הלחץ בפי הטבעת, התחושה שצריך להוציא, אך כמובן לא יוצא [וגם אם כן, נשארת התחושה] .
אימי רוצה לשלוח אותי לרופא גסטרו בשבוע הקרוב .
איזה בדיקות הוא יעשה? ומה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 13 ד"א
אני11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגסטרו
עדי05/06/2008קיים פתרון מרפואה סינית שמועיל מאוד 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
פרופ` יורם בוינובר12/05/2008לדעתי הוא לא יעשה בדיקות אלא יתן לך טיפול. עצירות זו תופעה שכיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
אני12/05/2008אני מטופלת בתרופה בשם לבולק.. כשבועיים .
היציאות הסתדרו,אך מה שבעיקר מפריע זה תחושת הלחץ בפי הטבעת. [קושי בישיבה]
אודה לך אם תוכל לדעת מה הבעיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
עדי28/06/2008יש פתרון טבעי מרפואה סינית 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)