תולעים חוזרות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תולעים חוזרות
    שני
    31/07/2016

שלום,
    ביתי בת 5.5 סובלת מתולעים כבר למעלה משנתיים. קיבלנו פורמולות טבעיות לחיזוק מערכת העיכול, פרוביוטיקה, נרות רקטליים, שינינו תזונה הורדנו מתוקים, היגינייה , גזיזת ציפורניים. הכל. בפועל, כל חודשיים התולעים חוזרות והדבר היחיד שמעלים אותם לתקופה קצובה זו הוא הוורמוקס. ההדבקה היא ככל הנראה מהגן. מה הנזק שיגרם משימוש כל כך תקופתי בוורמוקס? נוצר מצב שבכל 3 חודשים אני נותנת לילדה את הורמוקס . הגרד הופך לבלתי נסבל וכשאין ברירה זה הפתרון היחיד שאני מוצאת לתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים חוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים חוזרות - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    09/08/2016

הורמוקס כרגע התרופה היחידה. אני נוהג לתת את הורמוקס יומיים ,שבוע של משחה נגד טחורים לפי הטבעת למניעת גרד ו2 ימים נוספים של ורמוקס. את צריכה לפנות לרופא המטפל לקבלת התרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולעים חוזרות

שני
    09/08/2016

תודה על תשובתך. האם לדעתך לא יכול להיגרם נזק מכל כך הרבה פעמים לקיחת וורמוקס? זו באמת הברירה היחידה שלי אך היא מלווה בהרבה מאוד חששות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו