עצירות וגזים מה הפתרון?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות וגזים מה הפתרון?
    אור
    27/04/2017

שלום רב,בני בן ארבע מזה שנתיים סובל מעצירות מקבל כל יום נורמלקס 17גרם ועדיין היציאות הן אחת לארבעה ימים לפעמים יותר.(קיים אלמנט רגשי של התאפקות)נעשתה ביופסיה בפאנצ' שללו הירשפרונג.בצילומי בטן נראה הרבה גז ושיפולי מעיים מורחבים.עניין התזונה והשתייה לקוי הוא אוכל בעיקר פחמימות ולא אוהב ירקות ופירות ומזונות עתירי סיבים.מכל המצב הסבוך הזה אני לא יודעת לשים את האצבע האם זה בעקבות התאפקות ותזונה לקויה או באמת משהו אנטומי?הומלץ לי לחזור על ביופסיה נרחבת יותר עם תפר ע"י כירורג. והגסטרו המליץ על חוקן בריום ואנדוסקופיה.עומדות על הפרק המון בדיקות שכרוכות בהרדמה...השאלה מה מתוכן הכי רלוונטית עבור ילד שהבטן שלו תפוחה מגזים באופן קבוע ?אני רוצה לחסוך ממנו את החוויות הלא נעימות בהרדמה ובבתי חולים.(בדיקות דם לצליאק תקינות ובלוטת תריס תקינה) מאגרי ברזל ריקים (פריטין) אשמח לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות וגזים מה הפתרון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות

פרופ` יורם בוינובר
    10/05/2017

רצוי לבצע במקרים אלו חוקן בריום ומנומטריה של פי הטבעת. לפי הממצאים יוחלט על ביפסיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו