מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות וגזים מה הפתרון?אור27/04/2017
שלום רב,בני בן ארבע מזה שנתיים סובל מעצירות מקבל כל יום נורמלקס 17גרם ועדיין היציאות הן אחת לארבעה ימים לפעמים יותר.(קיים אלמנט רגשי של התאפקות)נעשתה ביופסיה בפאנצ' שללו הירשפרונג.בצילומי בטן נראה הרבה גז ושיפולי מעיים מורחבים.עניין התזונה והשתייה לקוי הוא אוכל בעיקר פחמימות ולא אוהב ירקות ופירות ומזונות עתירי סיבים.מכל המצב הסבוך הזה אני לא יודעת לשים את האצבע האם זה בעקבות התאפקות ותזונה לקויה או באמת משהו אנטומי?הומלץ לי לחזור על ביופסיה נרחבת יותר עם תפר ע"י כירורג. והגסטרו המליץ על חוקן בריום ואנדוסקופיה.עומדות על הפרק המון בדיקות שכרוכות בהרדמה...השאלה מה מתוכן הכי רלוונטית עבור ילד שהבטן שלו תפוחה מגזים באופן קבוע ?אני רוצה לחסוך ממנו את החוויות הלא נעימות בהרדמה ובבתי חולים.(בדיקות דם לצליאק תקינות ובלוטת תריס תקינה) מאגרי ברזל ריקים (פריטין) אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
פרופ` יורם בוינובר10/05/2017רצוי לבצע במקרים אלו חוקן בריום ומנומטריה של פי הטבעת. לפי הממצאים יוחלט על ביפסיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)