מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ויטמין E לאפילפסיה ותוצאות חריגות בבדיקת דםדגנית04/06/2017
שלום!
לפני 11 חודשים הבת שלי בת 14.5 איבדה את ההכרה לראשונה לאחר שסבתא שלה נפטרה (בתום השבעה). מאז עברה סדרת בדיקות לב, EEG , MRI ראש שהיו תקינים. אחרי ההתקף השני הלכנו לנוירולוגית ששלחה אותה לבדיקת וידאו EEG. בבדיקה זו מצאו פעילות אפילפטית בתדירות נמוכה. הרופאה המליצה על טיפול תרופתי דיפלפט כרומו. קראנו את תופעות הלוואי, נבהלנו מאוד והחלטנו בשלב זה לנסות קודם טיפול אלטרנטיבי. הילדה שלנו מטופלת בדיקור סיני ולוקחת בהנחיית המטפלת גם אומגה 3 (4 כמוסות) +ויטמין E כבר שלושה חודשים. היה מאז עוד התקף חלקי וקל יחסית. אני מודאגת לגבי הויטמין E כי קראתי שהוא מצטבר ברקמות בגוף ויכול לגרום לנזקים ובגלל שהיא צריכה לקחת אותו לאורך זמן אני קצת חוששת. האם אכן יש סיבה מוצדקת לחשש שלי או שאפשר לתת לה לקחת שנה ושנה וחצי ויטמין E ? האם אפשר לבדוק רמה של ויטמין E ? למי פונים?
בבדיקת דם שהיא עשתה לאחרונה היו תוצאות חריגות בבדיקות: ALKP-ALKALINE PHOSPATASE 367 כאשר הגבול העליון המותר 162. בבדיקה נוספת CK נמצא אצלה ערך של 208 כאשר הגבול העליון הוא 183.
האם התוצאות החריגות האלה קשורות לזה שאנחנו נותנים לה ויטמין E?
אודה לעזרתכם
דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין
פרופ` יורם בוינובר18/06/2017לא רואה כל הצדקה במקרה הנדון לויטמין . איני מומחה לטיפול אלטרנטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)