מינון תרופה לטיפול בריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• מינון תרופה לטיפול בריפלוקס
    דליה
    17/11/2018

מכלל הכדורים שנועדו לטיפול בריפלוקס המוצר היחיד שאינו עושה לי בחילות הוא פמודיטין של טבע
    קבלתי מינון של 40מ"ג עד 4 פעמים ביום, לדברי הסטרואנטרולוג,מעבר ל4 פעמים ביום התרופה אינה אפקטיבית
    האמנם 4 פעמים ביום?לא מוגזם?
    נראה לי מוגזםץהלא כן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון פמוטידין

ד"ר אחיה אמיר
    29/11/2018

שלום דליה.
    מינון התרופה ליום הוא סביר, אך אני מסכים כי לקיחת תרופה 4 פעמים ביום היא קשה.
    במידה ונדרש טיפול אגרסיבי להורדת חומציות ממליץ על טיפול ממשפחת ה- PPI- לדוג' אומפרדקס, לנטון, נקסיום וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות נוגדות REFLUX

דליה ארד
    01/12/2018

תשובת ד"ר אחיה אמיר ךשאלתי:
    במידה ונדרש טיפול אגרסיבי להורדת חומציות ממליץ על טיפול ממשפחת ה- PPI- לדוג' אומפרדקס, לנטון, נקסיום וכו'.
    כבר ציינתי שכלל התרופות למעט פמודיטין-עושות לי בחילות.
    מנסה להבין אם אפשר 3 פעמים ביום לקחת פמודיטין 40 מ"ג וכל כמה שעות לקחת אותן?לפני/אחרי אוכל?
    היש אינטראקציה עם תרופות מדללות דם-פלאוויקס?
    עם תרופות נגד כולסטרול-ליפיטור 10 מ"ג
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פמוטידין

ד"ר אחיה אמיר
    02/12/2018

מדובר במינון גבוה, אבל כן, אפשר לקחת פמוטידין 40 מ"ג 3 פעמים ביום. רצוי לטול כחצי שעה לפני הארוחה.
    אין מניע משלוב התרופה עם 2 התרופות שהזכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו