סובל מבחילות ממושכות לא יודע ממה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• סובל מבחילות ממושכות לא יודע ממה
    מתן
    02/12/2018

שלום רב, שמי הוא מתן חנוכה, בן 19 מפתח תקווה. סובל מבחילות ממושכות, אך לא ידוע ממה, אחד הרופאים שהייתי אצלו בביקור לפניי סוכות שהיה השנה הציע לי לעשות את הבדיקה גסטרוסקופיה לאחר עיון בבדיקות דם שעשיתי ויצאו תקינות . אבל יש לי פחד מלעשות את הבדיקה הזו הפולשנית, ומאז אני מקיא עד עכשיו רק שזה עוד יותר החמיר, יום יום, בערב. כול אוכל שאני אוכל מקיא אותו אח"כ.

אין אולי בדיקה פחות פולשנית? אני קבעתי תור לייעוץ גסטרוסקופיה השבוע..

אודה לעזרה ולמענה, בהקדם האפשרי.
    בתודה מתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מגסטרוסקופיה

ד"ר אחיה אמיר
    03/12/2018

שלום מתן
    מן הכתוב עולה שעוצמת התסמינים גבוהה, ומלווה בסבל רב מצדך.
    בסיטואציה שכזו בהיעדר סיבה ברורה- יש צורך בהסתכלות ישרה על מערכת העיכול העליונה- בדיקה המבוצעת ע"י הכנסת סיב-אופטי דרך הפה והסתכלות בושט, הקיבה ובתריסריון (החלק הראשון של המעי הדק).
    מדובר בבדיקה פשוטה יחסית. במבוגרים הבדיקה נעשית תחת טשטוש ובילדים בהרדמה מלאה (קצרה). מפאת גילך אותי תצליח להשתחל למרפאת ילדים??!!
    בכל אופן הבדיקה עצמה קצרה מאוד- כ- 5 דקות ואינה מלווה בכאבים. הבדיקה בטוחה ונדיר שמופיעות תופעות לוואי משמעותיות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו