מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- תוצאות של בדיקת צואהאמא12/01/2019
בתי בת 3 וחצי חודשים בשבוע האחרון הופיע כמה נקודות דם בטיטול שמתי לב שיש לה קצת יובש וחתך קטן מאוד בפתח הטבעת וסביר להניח שזה ממנו ליתר ביטחון ביצענו בדיקה צוואה ןהני התוצאת אשמח לבירור ןהיא קצת יש לה נזלת כאשר ביצענו הבדיקה מה התהליך הבא האם יש משהו מסוכן היא יונקת ולוקחת פעם ביום ניטרולון אר קובץ מוצרף יש לציין שהיום בבוקר בקקי לא היה אחרי כך בקקי השני נמצא דם טרי וגם רוצה לציין שזה הופיע אחרי שהתחלתי לתת לה בקבוק ניטרולון אר כמעט חודש לא יודעת אם זה קשור..הקוץ מצורף אשמח לחוות דעת אנע בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לויקוציטים וריר בבדיקת צואה
ד"ר אחיה אמיר13/01/2019שלום אמא
התוצאות מלמדות שיש קצת ריר ותאי דלקת (תאים לבנים) בצואה. הממצאים (הלא ספציפיים) הללו מכוונים לכך שיש תהליך דלקתי כלשהו במעי.
האפשרויות העומדות על הפרק- עצירות עם פציעה נלווית בפי הטבעת, אלרגיה לחלבון חלב פרה או זיהום.
מציע כי בשלב ראשון תדוני באפשרויות אלו עם רופא הילדים שלכם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה............
אמא23/01/2019שלום דוקטר אני שוב אותה אם ..רוצה לעדכן אותך בדיקת תרבית החיידק יצא שלילית
אבל עדיין מופיע דם בכמות ממש קטנה ...אני תמיד בודקת את פתח הטבעת וכאשר מותחת אותה רואה פצע ממש קטן וכך עדות לדם בפתח משהו אדום ..וגם מרגישה כאשר אני בודקת את האזור ..בקקי שאחריו יותר דם טרי כאילו הבדיקה שלי מעוררת את הפצע .יש לציין לפני הופעת הדפ ביום או יומיים נרגשתי שיש לה חום ובדקתי אותה כמה וכמה פעמים במדחם בפתיחה הטבעת לא יודעת אם זה קשור אולי פצעתי אותה ...קבעתי תור ליום ראשון אצל גסטרו אבל יש בי אי שקט דואגת מאוד אני אולי אתחיל להפסיק מוצרי חלב כי הרופא ראה שיש חתך ואמר אולי גם ממוצרי חלב ..מה דעתך האם יש טיפול מה אתה ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב שלום
ד"ר אחיה אמיר27/01/2019אם לא נחה דעתך לאחר הייעוץ- תכתבי שוב ואשתדל לעזור לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)