תוצאות של בדיקת צואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תוצאות של בדיקת צואה
    אמא
    12/01/2019

בתי בת 3 וחצי חודשים בשבוע האחרון הופיע כמה נקודות דם בטיטול שמתי לב שיש לה קצת יובש וחתך קטן מאוד בפתח הטבעת וסביר להניח שזה ממנו ליתר ביטחון ביצענו בדיקה צוואה ןהני התוצאת אשמח לבירור ןהיא קצת יש לה נזלת כאשר ביצענו הבדיקה מה התהליך הבא האם יש משהו מסוכן היא יונקת ולוקחת פעם ביום ניטרולון אר קובץ מוצרף יש לציין שהיום בבוקר בקקי לא היה אחרי כך בקקי השני נמצא דם טרי וגם רוצה לציין שזה הופיע אחרי שהתחלתי לתת לה בקבוק ניטרולון אר כמעט חודש לא יודעת אם זה קשור..הקוץ מצורף אשמח לחוות דעת אנע בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקת צואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לויקוציטים וריר בבדיקת צואה

ד"ר אחיה אמיר
    13/01/2019

שלום אמא
    התוצאות מלמדות שיש קצת ריר ותאי דלקת (תאים לבנים) בצואה. הממצאים (הלא ספציפיים) הללו מכוונים לכך שיש תהליך דלקתי כלשהו במעי.
    האפשרויות העומדות על הפרק- עצירות עם פציעה נלווית בפי הטבעת, אלרגיה לחלבון חלב פרה או זיהום.
    מציע כי בשלב ראשון תדוני באפשרויות אלו עם רופא הילדים שלכם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה............

אמא
    23/01/2019

שלום דוקטר אני שוב אותה אם ..רוצה לעדכן אותך בדיקת תרבית החיידק יצא שלילית
    אבל עדיין מופיע דם בכמות ממש קטנה ...אני תמיד בודקת את פתח הטבעת וכאשר מותחת אותה רואה פצע ממש קטן וכך עדות לדם בפתח משהו אדום ..וגם מרגישה כאשר אני בודקת את האזור ..בקקי שאחריו יותר דם טרי כאילו הבדיקה שלי מעוררת את הפצע .יש לציין לפני הופעת הדפ ביום או יומיים נרגשתי שיש לה חום ובדקתי אותה כמה וכמה פעמים במדחם בפתיחה הטבעת לא יודעת אם זה קשור אולי פצעתי אותה ...קבעתי תור ליום ראשון אצל גסטרו אבל יש בי אי שקט דואגת מאוד אני אולי אתחיל להפסיק מוצרי חלב כי הרופא ראה שיש חתך ואמר אולי גם ממוצרי חלב ..מה דעתך האם יש טיפול מה אתה ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

ד"ר אחיה אמיר
    27/01/2019

אם לא נחה דעתך לאחר הייעוץ- תכתבי שוב ואשתדל לעזור לך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו