הידרוצל ילד בן 4- בירור

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
053-4877824
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר
053-4877824 ללא פרסום בפורום
 
  • הידרוצל ילד בן 4- בירור
    מוריה
    20/04/2019

    ערב טוב,

    היינו אצלך עם בננו והוחלט לחכות עד גיל 4 לגבי ניתוח הידרוצל(באם לא יעבור)
    אומנם ההידרוצל לא נעלם אך כן נהיה יותר קטן..הילד עוד מעט בן 4.

    השאלה אם כדאי לחכות עוד ויש סיכוי שיעלם?
    ( ראיתי באחד במאמרים שיש דעה שאפשר לחכות
    עד גיל 5)
    ורצינו לשאול את דעתך....

    תודה רבה!

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אחיה אמיר - 053-4877824

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הידרוצלה בבן 4

    ד"ר אחיה אמיר
    24/04/2019

    שלום מוריה
    הבנתי באורולוגיה (והידרוצלה בפרט) מוגבלת.
    עם זאת- למיטב ידיעתי, הסכוי שהידרוצלה כה ממושך, המוכר מהלידה עד גיל "מבוגר" זה של 4 שנים, ייספג באופן ספונטני הוא נמוך מאוד. ברוב המקרים- ללא ניתוח הבעיה לא תפתר.
    בברכה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


