הליקובקטר לילד בן חמש ולילד בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר לילד בן חמש ולילד בן שנתיים וחצי
    danit
    16/08/2019

שלום וברכה
    לבן שלי בן החמש התחיל תופעה של גרפסים כבר 3 שבועות הרופאת ילדים נתנה לי לעשות בדיקת צואה ויצא שיש לו את החיידק בצואה הליקובקטר וגם לבן שלי הקטן בן השנתיים וחצי עשיתי בדיקת צואה ויצא חיובי הייתי אצל גסטרו שאמר שאין צורך לטפל ויש לעשות מעקב בלבד רציתי לשאול למה לא לתת אנטביוטיקה ולחסל את החיידק הרי הגרפסים לא חלפו לו
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר פילורי בילדים

ד"ר אחיה אמיר
    18/08/2019

הי דנית
    באופן עקרוני, אני נוטה להסכים עם הגסטרואנטרולוג איתו כבר התייעצתם.
    הסיכוי שהגיהוקים שתארת אצל ילדך קשורים להימצאות החיידק (HP) נמוך מאוד. לעומת זאת הסיכון שהטיפול הקשה יגרור תופעות לוואי גבוה; ובהחלט מדובר בטיפול קשה- 3 תרופות מתוכן 2 אנטיביוטיקות למשך שבועיים- ואין וודאות כי בכך זה נגמר.
    יותר סביר בעיני שריבוי הגיהוקים קשור בטיקים גרוניים/קוליים שבנך אולי אימץ, טכניקת שתייה/אכילה לקויה הכוללת ריבוי בליעת אוויר, או כתלות בדיאטה שלו.
    את יכולה למצוא עוד קצת אינפורמציה באתר שלי-
    dr-amir-achiya.co.il
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר בילדים

ד"ר אחיה אמיר
    18/08/2019

הי דנית
    אני נוטה להסכים עם הגסטרואנטרולוג איתו כבר התייעצתם.
    הסיכוי כי הגיהוקים קשורים להימצאות החיידק- נמוך. ואילו הסיכון כי הטיפול יהיה מלווה בתופעות לוואי- גבוה.
    מדובר בטיפול קשה- 3 תרופות, מתוכן 2 אנטיביוטיקות, למשך שבועיים- וגם אז אין ערובה שמצליחים להיפטר מהחיידק.

יותר סביר בעיני שהגיהוקים קשורים בטיקים ווקליים/גרוניים שבנך אולי אימץ, טכניקת בליעה בזמן שתייה/אכילה הכוללת בליעת אוויר מרובה, או בשל הדיאטה שלו (משקאות מוגזים לדוגמא).

קצת יותר אינפורמציה על הליקובקטר פילורי את יכולה למצוא באתר שלי- חפשי בגוגל.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר לילד בן חמש ולילד בן שנתיים וחצי

danit
    18/08/2019

תודה רבה לך על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו