מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- צואה מרובה לילדה בת 3.4 שניםנונה25/08/2019
לרופא שלום,
הבת שלי מגיל הלידה יש לה הרבה יציאות, היו בערך 7-8 פעמים בימים הראשונים לחייה ואז זה ירד ל 3-4 פעמים ביום באופן קבוע - היום היא בת 3.4 שנים, לפני כמה חודשים התחילה להתלונן על כאבי בטן, זה היה רק ברמה של אמירה " כואב לי בבטן" עשינו בדיקת צואה שלא יצאה תקינה ( כמו שהבנתי מהרופא יש לה תולעת ) ושהיא צריכה לקבל פלאג'יל 3 פעמים ביום למשך 7 ימים, סיימנו את הטיפול כראוי ולפי הרופא שלה לא צריך לעשות בדיקה חוזרת לוודא שהכל עבר אם היא כן השלימה את כל הטיפול, אבל הילדה עדיין מתלוננת על כאבי בטן כל כמה ימים, אגב גם תדירות הצואה עולות והדבר הראשון שהיא עושה בבוקר זה לעושת קקי, וזה גם אחרי הארוחות מיד היא צריכה לעשות קקי, היא עוד מעט נכנסת לגן ואני מודאגת מהתופעה הזו, האם יש עוד דברים שצריך לבדוק, האם פיספסנו משהו?
היא ילדה בריאה בדרך כלל, רזה מאוד, אוכלת מעט מאוד
אשמח להתייחסות בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה הקודמת
נונה25/08/2019שכחתי לציין שלעתים קרובות יש לה באותו יום שילשולים ואחר מכן צואה רגילה וההפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יציאות תכופות בבת שלוש וחצי
ד"ר אחיה אמיר26/08/2019הי נונה.
הסיפור מורכב מפרטים רבים וקשה לי לתת לך תשובה מלאה על סמך הפרטים שמסרת. דפוס היציאות בינקות על פניו נשמע תקין לעומת זאת- חוסר הסדירות ביציאות כעת- פחות.
נשמע לי גם, שהאינפורמציה שאת מוסרת עברה עיבוד מסויים (ייתכן שע"י הרופא המטפל שלכם- לצורך פישוט הדברים) שכן חלק מהדברים אינם הגיוניים- לדוגמא- פלאג'יל היא אנטיביוטיקה שבד"כ אינה בשימוש לטיפול בתולעים. כך שלהערכתי קיימים אי-דיוקים מסויימים בסיפורך.
בכל אופן- מציע לנסות מספר דברים:
- כדאי לנסות לשנות קצת את הדיאטה- בדגש על הפחתת מוצרי חלב.
- במידה וזה לא עוזר כדאי להשלים בדיקות דם כלליות ובאופן ספציפי לשלול צליאק.
- בנוסף- תרביות צואה, בדיקות צואה למיקרוסקופיה לפרזיטים, ובדיקות אנטיגניות בצואה לפרזיט בשם ג'יארדיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)