שאלה בנוגע לאלרגיה לחלב וטיפול

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאלרגיה לחלב וטיפול
    חגית כוכבי
    09/02/2020

שלום ד"ר אחיה אמיר, בני בן ה-3 חודשים לצערי אובחן ע"י רופאת הילדים כאלרגי לחלב, היא נתנה מרשם לנוטרמיגן והתחלתי לתת לילד את התמ"ל הזה , יש לי מספר שאלות- 1. תוך כמה זמן הוא משפיע? 2. הבנתי שיש סיכוי שבעזרת הנוטרמיגן האלרגיה תעבור בהמשך האם זה נכון ואם כן מתי זה אמור לקרות בערך? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלבון חלב פרה בפעוטות

ד"ר אחיה אמיר
    09/02/2020

הי חגית
    ראשית, את מוזמנת לקרוא קצת על הנושא באתר שלי (חפשי בגוגל).

לשאלותייך- הנוטרמיגן לא אמור ל"עשות" כלום.
    זה אוכל- רק אוכל מפורק שאמור למנוע היווצרות תגובה דלקתית ואת התופעות הנלוות (לא ציינת מה היו התופעות בגינן הרופאה חשדה באלרגיה?).
    אלרגיה לחלב בגיל הזה לרוב חולפת מאליה עם הזמן. כדאי להיות במעקב סדיר- וסביב גיל 10 חודשים או קצת יותר לנסות לחזור ולחשוף את הפעוט לחלב פרה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

חגית כוכבי
    10/02/2020

תודה רבה ד"ר על המענה המהיר. בנוגע לתופעות הילד פולט אחרי שאוכל תמ"ל וגם משלשל , כשאני מניקה זה לא קורה ...
    מעודד לקרוא שאצל רוב הילדים האלרגיה נעלמת עם הגיל אני מקווה שגם אצלנו היא תעלם עם הזמן.
    לפי מה שהבנתי הנוטרמיגן עם פרוביוטיקה שעוזרת למנוע אלרגיה גם בעתיג , חיפשתי גם קצת בגוגל וקראתי מחקרים על כך אשמח לדעתך המקצועית על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלבון חלב פרה- המשך

ד"ר אחיה אמיר
    11/02/2020

גם שלשול יכול להיות ביטוי לאלרגיה- ומכאן ההבדל בין היציאות לאחר תמ"ל לעומת הנקה.
    כיום, הנוטרמיגן מגיע עם תוספת פרוביוטיקה (לא חושב שאפשר להשיג את הסוג הישן- בלי)- שלטענת החברה (הנתמכת גם מחקרית) השילוב מעלה במעט את הסיכוי לסיים עם האלרגיה כבר בנסיון החשיפה הראשון- סביב גיל שנה פלוס-מינוס.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

חגית כוכבי
    24/02/2020

אני מאוד מודה לך על המענה המהיר והמפורט, אני בהחלט הרבה יותר אופטימית עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו