מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- דם בצואה של התינוקאלמוג19/02/2020
שלום
הבת שלי בת 3 וחצי חודשים, מלפני חודש וחצי התחיל לה דם בצואה, הרופא אמר שכנראה זה רגישות לחלבון פרה, הפסקתי עם מוצרי החלב והסויה בגלל ההנקה ואני מוסיפה גם תמל פפטי ג'וניור , אבל אני רואה שיש טיטולים עם ריר דמי , למה הדם ממשיך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם בצואה
ד"ר אחיה אמיר19/02/2020הי אלמוג
אכן, האפשרות הסבירה היא שמדובר באלרגיה לחלבון חלב פרה.
האם היה שיפור לאחר ההימנעות ממתן התמ"ל?
לעיתים גם בחלב אם עוברים שיירי חלבון המעוררים תגובה אלרגית אצל התינוקת, ולעיתים נדרשת דיאטה קפדנית מצד האם.
בנוסף- אומנם ברוב התינוקות נוטרילון-פפטי-ג'וניור היא פורמולה מספיק מפורקת, אבל יש מקרים בהם צריך לתת פורמולה מפורקת אף יותר- דוגמת נאוקייט.
עם זאת, צריך לזכור שיש אפשרויות נוספות שיש להביא בחשבון-
לדוגמא זיהומי מעיים מסויימים שיכולים להתבטא ביציאות דמיות וכן אפשרויות נוספות.
אם לא מסתדר- ממליץ על פניה מסודרת לגסטרואנטרולוג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בצואה של התינוק
אלמוג19/02/2020איך בודקים בעיית מעיים , בדיקת דם?
וכן יש שיפור לאחר שאני נמנעת ממוצרי חלב ולאחר שהחלפתי לפפטי ג'וניור , רק שהיא לא כל כך אוכלת אותו , אני נמנעת כבר חודש , אבל יש טיטולים פעם ב, עם דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דם בצואה- המשך
ד"ר אחיה אמיר19/02/2020זיהום במעיים בודקים ע"י דגימות צואה בשאלה ספציפית זו.
עדיין נשמע כי ככה"נ מדובר באלרגיה.
אם חל שיפור- מצוין. אם לא- ממליץ על התייעצות מסודרת.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)