נקודות שחורות בחיתול

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נקודות שחורות בחיתול
    אוהד
    30/04/2020

שלום דוקטור, היום ראינו כי לילדתנו בת החמישה חודשים יש נספר נקודות שחורות בצואה. יש לציין כי נתנו לה במהלך ה-48 שעות האחרונות לטעום בננה. מעבר לכך הילדה שמחה והכל נורמלי ורגיל. האם לדעתך יש צורך לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות שחורות בחיתול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני דם בחיתול

ד"ר אחיה אמיר
    30/04/2020

הי אוהד
    ככל שאני יכול לשפוט מהתמונה המצורפת- בהחלט יכול להיות כי מדובר בכמות קטנה של דם.
    לא צריך להיבהל- הכמות מזערית ולא סביר שהתרחש כאן דימום משמעותי.

סיבות אפשריות:
    א. שלשול על רקע זיהום חיידקי. האם היה חום נלווה או תסמינים אחרים? היציאה עצמה נראית לי קצת נוזלית- האם זה המצב הרגיל אצלה או שאכן זה חריג?
    ב. אלרגיה. אם לבננה ואם למשהו אחר.

מציע בשלב זה לא להמשיך לתת לה בננה ולעקוב.
    במידה וזה יימשך יש צורך בבירור יותר מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות שחורות בחיתול

אוהד
    30/04/2020

היי תודה על התגובה, האמת אני מופתע שמדובר בדם, כי היו לה דימומים קודמים אבל זה היה כתוצאה מהפיסורה והדם היה אדום. פה הנחנו שמדובר כתוצאה משיירים שלא עוכלו מהבננה. לא היה לה חום ו/או תסמינים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו