מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גזים כלואים או בעיה אחרת?שירה06/05/2020
היי אשמח לעזרה, קצת מודאגת בת 22
כבר כמעט שבוע שאני סובלת ממיחושים מוזרים בבטן, זה התחיל מתחושת מלאות, וריבוי גזים כלואים בבטן ובחלל החזה, כאילו בועות הגז עולות לי לוושט
כרגע זה בלי קשר למה שאני אוכלת, בנוסף גם כאבי בטן .
אבל זה התחיל אחרי אכילה של ארוחה כבדה בערב אז אני מניחה שיש קשר .
אני מקפידה על תזונה יחסית מאוזנת ולא מעיקה על העיכול אבל בפעם היחידה הזו שחרגתי זה התחיל... אני בכללי קצת בלחץ בתקופה האחרונה אז יכול להיות שיש גם קשר לסטרס מה גם שכל התופעות האלה מלחיצות אותי כשלעצמן... מה זה יכול להיות? בנתיים עשיתי חוקן אנמה, ולוקחת כדורי קרבוסילן (פחם) ללא הטבה משמעותית... ממש סובלת... אשמח לכל עזרה/הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיחושי בטן
ד"ר אחיה אמיר06/05/2020הי שירה
את מתארת שלל תלונות בטניות שיכולות לנבוע ממגוון רחב של סיבות. עם זאת, צריך לזכור כי התלונות הנ"ל חדשות- ונמשכות סה"כ כשבוע.
מירב הסיכויים שחטפת איזה זיהום בטני קל והכל צפוי לחלוף במהרה.
מציע להיצמד לדיאטה הרגילה שלך בשבוע הקרוב ולוודא שהיציאות סדירות. במידה וכאבי הבטן ממשיכים, ניתן לנסות קל-בטן ולראות אם עוזר.
במידה והתלונות יימשכו ללא רושם להטבה- יהיה צורך בבדיקה והתייעצות יותר מסודרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיחושי בטן
שירה06/05/2020תודה רבה ד״ר על המענה המהיר! מעריכה את זה מאוד
אפעל כפי שאמרת רק יש לי 2 שאלות 1. האם זה הגיוני שאני מרגישע שהגזים עולים לי לחלל החזה? וכאילו נתקעים שם?
האם יש אפשרות לקחת קלבטן ביחד עם הקרבוסילן? או שזה מתנגש?
והאם אפשר להגיע אלייך לבדיקה? איך קובעים תור? תודה רבה, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיחושי בטן- המשך
ד"ר אחיה אמיר07/05/2020לשאלותייך שירה-
ראשית, להערכתי, תחושת ה"גזים שעולים" הם ביטוי לאיטיות בהתפנות הקיבה- תופעה שכיחה בזיהום ויראלי של מערכת העיכול העליונה.
שנית, אין בעיה לשלב בין השניים. קחי בחשבון שקרבוקסילן עובד באזורים יותר נמוכים במערכת העיכול, ופחות בחלק העליון- קיבה תריסריון.
לקבוע תור, אם יעלה הצורך- תתקשרי, לפי מספר הטלפון שמופיע באתר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)