בנוגע לאנפמיל לתינוק עם רפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בנוגע לאנפמיל לתינוק עם רפלוקס
    אורית
    13/05/2020

ד"ר אחיה אמיר שלום, קיבלנו מרשם לאנפמיל בעקבות חשד לרפלוקס אצל בני בן ה-4 חודשים ואני קצת מבולבלת, חברות שלי שנותנות תמ"לים AR אחרים אמרו שהן רכשו פטמה מיוחדת כי הפטמה הרגילה כל הזמן נסתמת ואילו הרוקח הסביר לי שאין צורך בפטמה מיוחדת כי האנפמיל נשאר נוזלי ומתעבה רק בקיבה של הילד, הרופא לא ציין שום דבר על זה ואני לא מצליחה להשיגו, אשמח לעצתך, תודה אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורמולת AR ופטמות בקבוק

ד"ר אחיה אמיר
    14/05/2020

הי אורית
    הרוקח צודק.
    מרקם הפורמולה בעת ההכנה, דומה מאוד לזה של פורמולה רגילה.
    פורמולות האנטי-ריפלוקס (AR) הופכות סמיכות רק לאחר הבליעה, לרוב עם החשיפה לסביבה החומצית בקיבה.
    לכן, קרוב לוודאי שאת יכולה להשתמש בפטמה רגילה.
    אם בכל זאת, תתרשמי שהזרימה פחות חלקה ממה שאת רגילה- תעלי במידה אחת מעלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך, עוד משהו שלא ברור לי

אורית
    14/05/2020

ד"ר אחיה אמיר שלום, ראשית תודה על המענה המהיר.
    עוד משהו שלא ברור לי, הבנתי שחלק מהתמ"לים מסמכים בבקבוק וצריך לחכות כמה דקות שיסמיכו, מעבר להקלה המשמעותית שבזה שלא צריך להמתין, יש יתרון נוסף לתמ"ל שמסמיך בקיבה מול תמ"ל שמסמיך בבקבוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על פורמולות אנטי-ריפלוקס

ד"ר אחיה אמיר
    17/05/2020

אורית, לפורמולות השונות יש פטנטים שונים להסמכה- לפיכך לעיתים הוראות ההכנה מעט שונות בין סוג זה לאחר.
    אף אחת מהפורמולות לא הוכחה כ"טובה" יותר מאחרות.
    אני מציע מראש לשקול טוב אם הפורמולה נחוצה. יש לזכור- אומנם הן מפחיתות מעט ארועי פליטה הנראים לעין, אך אין להם השפעה על אי-שקט או כאבים שלעיתים נגרמים כתוצאה מריפלוקס משמעותי. בנוסף- לרוב מופיעה גם עצירות ברמה כזו או אחרת (לרוב לא קשה).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

אורית
    17/05/2020

מעריכה את זה מאוד. יום טוב, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו